Ilyen szexi Beyoncé bikiniben - a H&M és a popdíva

2013.április.15.

Már korábban megírtuk, hogy Beyoncé ebben az évben egyelőre megint tarol.

A popdíva szuperdögös show-val készült a világ egyik legnézettebb sporteseményére, azóta meg szinte mindenhol felbukkan, például a Vogue címlapján. A divatos hírekből az énekesnővel kapcsolatban nem fogunk kifogyni, pláne, hogy ő lesz a népszerű svéd márka, a H&M idei fürdőruháinak az arca. Az első képeket már korábban láttuk, de most az egész kampány napvilágot látott.

Nem véletlenül éppen ma szivárogtak ki a képek, hiszen Beyoncé pontosan ezen a napon kezdi világkörüli turnéját, tőlünk nem is olyan messze, Belgrádban. A Mrs. Carter névre keresztelt show bejárja majd az egész világot, és már rengeteg részletet tudunk róla. Az már eldőlt, hogy a turné fellépőruháit a Dsquared2 és Julian MacDonlad tervezte. Az ezúttal Mrs. Carter bőrébe bújó énekesnő minden eddiginél felszabadultabb, és szexibb alteregót talált ki magának, amihez szervesen kapcsolódik a H&M fürdőruhakampánya is.

A Mrs. Carter néven futó turné egyébként annyiból érdekes, hogy Beyoncé új karaktere lényegében saját magára utal vissza, hiszen a Mrs. Carter nem más, mint maga Beyoncé, hiszen férje, Jay-Z eredeti nevén Shawn Carter.

A H&M szexis bikinis fotói a Bahamákon készültek, és az Inez és Vinoodh páros készítette a reklámfotókat az énekesnőről.

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói