Ilyenek voltak 16 évesen, smink nélkül a legdögösebb Victoria´s Secret modellek

2016.november.3.

Már csaknem mindent tudunk a hamarosan megrendezésre kerülő Victoria´s Secret show-ról, például azt is, hogy Bruno Mars, Lady Gaga és The Weeknd lesznek a sztárfellépők, és azt is, hogy először a bemutató története során Párizsban rendezik mjad meg.

fehérnemű, smink nélkül, modell, topmodell, victorias secret, victoria secret, show, doutzen kroes, karlie kloss
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ismert már a kifutón felvonuló 52 modell neve is, akik között sok-sok újoncot is találunk, és persze régi ismerősöket is szép számmal. Tudjuk, hogy feltehetően idén nem lesz magyar lány a fehérneműs show-n, és hogy Candice Swanepoel, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb szépsége a szülés után nem tér vissza azonnal.

Láttad már? Először mutatták meg a Victoria´s Secret modelljének striáit

A Victoria´s Secret show-jára bekerülni nem kis megtiszteltetés egy modell számára, és tényleg csak hibátlan, sőt még annál is tökéletesebb alakkal, elragadóan bájos pofival lehet a fehérneműóriás kifutóján végiglejteni. A Teen Vogue összeszedte az utóbbi évek népszerű, vagy éppen aktuális fehérneműs istennő első polaroid fotóinak valamelyikét, hogy megmutassa, miből is lesz a cserebogár, hogy vajon a tizenéves modellaspiránsokon látszott-e már, hogy fehérneműs istennőkké válnak majd?

A holland Doutzen Kroes évekig a Victoria´s Secret legdögösebb modelljének számított, pár évvel korábban viszont csak egy mosolygós tinilány volt:

Emily DiDonato egy igazi fehérneműmodell, aki a Victoria´s Secret után minden nagyobb márka kampányában szerepelt már óriásplakátokon, 16 évesen ezt talán nem sokan nem nézték még ki belőle:

Karlie Kloss az új TEST, a gyönyörű amerikai modell 16 évesen is szép volt:

Kendall Jenner első polaroidfotója alapján nem gondoltad volna, hogy ma ő lesz az első számú topmodell:

Liu Wen volt az első kínai modell a Victoria´s Secret show-ján még 2009-ben, 16 évesen már látszott rajta?

A színésznő Mischa Bartonról kevesen tudják, hogy modellkarrierje is ígéretesen alakult, sőt szerepelt több VS katalógusban is, ő így nézett ki 16 évesen:

Ez is érdekelhet

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Ezt a meleget valahogy túl kell élni! Jöhet egy jegeskávé!

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint