INDUL az ELITE MODEL LOOK Hungary 2013

2013.szeptember.13.

Az ELITE MODEL LOOK a legrégebbi és a legsikeresebb modellverseny a világon. Az elmúlt 30 évben olyan szupermodelleket fedeztek fel ezen a versenyen, mint Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Tatjana Patitz, Stephanie Seymour, Alessandra Ambrosio, Giselle Bundchen, Ana Beatriz Barros, Diane Kruger, Isabeli Fontana, Lara Stone, vagy a magyar Mihalik Enikő.

Az évente megrendezésre kerülő esemény több mint 70 országban fut és minden ország győztese részt vehet a november közepén megrendezésre kerülő világdöntőn, ami a világ egyik legjelentősebb divateseménye, óriási médiafigyelem kíséri a celebekkel tarkított gála estet, melynek végén az első 15 helyezett között garantált összegű modellszerződéseket osztanak szét a világ jelenlegi piacvezető ügynöksége, az ELITE MODEL MANAGENT jóvoltából. Az első 3 helyezett összesen 300.000 eurós ( 92 millió Forint) garancia szerződést nyer!!!

A verseny szervezője az idei évtől először a többek között Kate Kondas-t, Szepesi Melindát, Pampuk Timit, vagy Boldov Esztert is képviselő VM MODEL Management, akinek modelljei állandó szereplői a nagy nemzetközi divatheteknek és hazánk egyik legsikeresebb ügynöksége jelenleg.

Az ELITE MODEL LOOK hivatalos válogatásai ugyan csak most hétvégén kezdődnek Magyarországon, ám a szervező ügynökség csapata már a nyáron elkezdte a megfelelő lányok felkutatását a különböző hazai zenei fesztiválokon, itt találtok erről egy cool kis videót:

Az első válogatások most hétvégén lesznek Pécsen, az ÁRKÁD bevásárlóközpontban. Keressétek az áruház közepén felépített ELITE MODEL LOOK standot, ahol az ügynökség munkatársai személyesen fogadják a jelentkezőket és ahol egyébként az EML válogatások ideje alatt kedvezményes Glamour magazin előfizetést is tudtok kötni.
Természetesen az ügynökség munkatársai az áruház egész területén fogják keresni a megfelelő arcokat, felismeritek őket a fehér EML egyenpólójukról. A versenyen való nevezés, illetve a táborban és a gálán történő részvétel is teljesen díjmentes, így minden modellkedésre vágyónak bizalommal ajánljuk, hogy próbálják ki magukat ezen a színvonalas, a Glamour magazin által is támogatott eseményen.

A válogatások időpontjai az idei versenyre egyébként így néznek ki:

szeptember 14. szombat Pécs Árkád bevásárlóközpont
szeptember 15. vasárnap Pécs Árkád bevásárlóközpont
szeptember 20. péntek Budapest Aréna Pláza
szeptember 21. szombat Budapest Aréna Pláza
szeptember 28. szombat Budapest Westend City Center
szeptember 29. vasárnap Budapest Westend City Center
október 4. péntek Győr Árkád bevásárlóközpont
október 5. szombat Budapest VM Model iroda (Budapest, V. kerület Bécsi utca 1.)


A válogatások minden helyszínen 13-tól 18 óráig tartanak. Kérünk benneteket, hogy smink nélkül érkezzetek!

Végezetül nézzetek meg egy videót Hatlaczki Tamarától, aki szintén a versenyt szervező VM MODEL (és a londoni ELITE) ügynökség modellje. Ő jelenleg épp Santa Barbarán van egy nagyon neves világcég kampányfotózásán a világhírű Bruce Weber divatfotóssal, de még kiutazása előtt készített nektek egy videót Londonban, melyben arra bátorít mindenkit, hogy jelentkezzen az eseményre. Itt meg tudjátok nézni:

Ez is érdekelhet

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

Filmek nagy csavarral - avagy a legváratlanabb csattanók a filmtörténelemben

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod