Isabel Marant lesz a H&M új vendégtervezője

2013.június.11.

A H&M pontosan érzi, hogy a divatszerető közönségnek vagy hihetetlenül népszerű sztárokkal, vagy a divatvilág sztárjaival lehet érdekessé tenni a kollekciókat.

Glamour szerkesztőség
Glamour szerkesztőség

Könnyed stílusával – amely sikeresen keveri a városi attitűdöt, a bohó eleganciát és némi rock'n'rollt a francia allűrrel – Isabel Marant a párizsi sikket hozza el a H&M-hez, és egy kötelező darabokat tartalmazó, saját egyéni stílusa által inspirált kollekciót tervez. A november 14-től a világ körülbelül 250 üzletében és online kapható kollekció női és tinédzser kiegészítőket is tartalmaz. Isabel Marant – most először – férfiak számára is tervez egy kollekciót.

"Igazán megtisztelő ez az együttműködés – mondta Isabel Marant. – Mivel a H&M a legjobb tervezőkkel dolgozik, így ez a meghívás igazi megtiszteltetés számomra. Valami olyat szeretnék létrehozni, amit a nők a mindennapokban lazán, könnyedén tudnak viselni, mindenféle erőlködés nélkül. Szerintem ez egy nagyon párizsias jellemvonás: úgy felöltözni, hogy nem túl sok figyelmet szentelünk neki, mégis szexisek vagyunk. A kollekcióba ezt a könnyed attitűdöt szőttem bele. Minden darab egyénileg kombinálható, variálható, mivel az én felfogásomban a divat a személyiségről szól" - fejtegette Marant.

A H&M zseninek tartott kreatív tanácsadója, Margareta van den Bosch is sokat vár az új, egyedi kollekciótól.

"Örömmel üdvözöljük Isabel Marant-t a H&M vendégtervezői között!A könnyed és városias kollekcióit a különböző divatelemek keverésének módja teszi igazán kortárssá. Jó szeme van a népies részletekhez is, valamint megvan az a ritka képessége, hogy olyan darabokat kreáljon, amelyeket az emberek szívesen viselnek. Biztosak vagyunk benne, hogy a H&M vásárlói lelkesedni fognak ezért a kollekcióért"- fogalmazta meg Margareta, a kapszulakollekciók kiötlője.

A párizsi származású Isabel Marant középiskolás évei alatt kezdte saját ruháit átalakítani. A híres Studio Berçot iskola elvégzése után végiglépdelt a divatszakma lépcsőfokain: először ékszerkollekciót tervezett, majd kötöttárut, végül pedig 1994-ben bemutatta első, saját neve alatt futó kollekcióját. Napjainkban egy nemzetközileg is sikeres divatházat vezet, világszerte jelenlévő üzlethálózattal. Párizsias, sikkes stílusa – a bohémság és a férfias vonalvezetés keveréke – szezonról szezonra egyre népszerűbbé válik.

Ti is lecsaptok majd egy-két különleges darabra?

Ez is érdekelhet

Királyi étrend: ezt eszi Meghan Markle egy nap

Királyi étrend: ezt eszi Meghan Markle egy nap

Divathírek

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

A legújabb TikTok trend: hogyan öltöznél fel, ha az Eufória Gimibe járnál?

Divathírek

Jennifer Lopez bőr melltartóját nem érdemes dzseki alá rejteni

Jennifer Lopez bőr melltartóját nem érdemes dzseki alá rejteni