Ismét Fashion Business Workshop sorozat indul a Lucia Divatakadémián

2015.április.22.

A Lucia Divatakadémia idén tavasszal, immár negyedik alkalommal indítja el Fashion Business Workshopjait. Az első három előadás-sorozat sikerét követően továbbra is az a célunk, hogy minél több fiatal tehetségnek nyújtsunk szakmai segítséget divatvállalkozásuk létrehozásában és sikeres működtetésében. Valamint azoknak is új információkat szolgáltassunk, akik az üzleti életben már rendelkeznek tapasztalattal, de a divatszakma specifikus ismereteivel szeretnék kiegészíteni, felfrissíteni tudásukat. Jelentkezési határidő: 2014. április 22.

A Fashion Business Workshop egy előadás sorozat, amely 8 hétvégén át, 20 esszenciális témakört foglal magába, melyek ismerete elengedhetetlen egy sikeres és biztos alapokon nyugvó divatvállalkozás elindításához és működtetéséhez itthon és a külföldön egyaránt.

Képzésünk hazánkban egyedülálló, tematikája a nemzetközi piac elvárásaihoz illeszkedik. A résztvevők már másnap hasznosítható tudást sajátíthatnak el és lendületet kapnak ismereteik további bővítésére.

Az egyes workshopok önállóan is érthetőek, de folyamatukban egymásra épülve adnak átfogó, komplex tudást a hallgatóknak a divatvállalkozások működtetéséről. A teljes képzésen részt vevő tanulók képesek lesznek saját márkájuk teljes körű üzleti tervét összeállítani és tudatos vállalkozóként alkalmazni azt. A fakultatívan kitölthető záró teszteken megfelelő eredménnyel végző hallgatók okleveles kitüntetésben részesülnek.

A workshopok oktatói ismert divatvállalatok munkatársai, kreatív és gazdasági szakemberek, akik több éves hazai, és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. Az előadások egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget is kínálnak, mely a divat világában egy rendkívül fontos tényező.

A teljes workshop elvégzését követően a hallgatók fél éven át havi 1 alkalommal szakmai konzultáción vehetnek részt saját vállalkozásukkal kapcsolatban a Luan by Lucia Divatház menedzsmentjének támogatásával.

Az előző szériák alkalmával számos, a szakmában már eddig is komoly sikert elért fiatal ült be az "iskolapadba", hogy tovább képezzék magukat a divat üzleti területén. Többek között Molnár Dorka, a THE SENSE bloggere, az Ahn Tuan márka PR menedzsere, Nagy Dorottya és Kránitz Orsolya, a Fibula tervezői, Kiss Sarolta, a Non+ designere, vagy Szénási Enikő az Emmaroz szalon megálmodója, és Abonyi Alma táskatervező.

A Lucia Divatakadémia továbbra is missziójának tartja a hazai divattervezők és divatipari szakemberek támogatását, így speciális kedvezményeket nyújt a frissen végzett tervező hallgatónak és alkotócsoportoknak.

További információ az alábbi linkeken érhető el, vagy érdeklődni lehet az academy@luanbylucia.com email címen, és a +36 70 368 8074 –es telefonszámon.

Ez is érdekelhet

Szexhoroszkóp: A csillagjegyed befolyásolja, hogy milyen vagy az ágyban

Szexhoroszkóp: A csillagjegyed befolyásolja, hogy milyen vagy az ágyban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Tedd & Ne tedd

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten