Itt van 2014 szupercsaja!

2014.február.3.

Lehet, hogy elhamarkodottan tippelünk, de egyelőre a 22 éves dán modell esélyei a legjobbak az év bombázója címre.

Nina Agdal
Fotó: OceansDrive

A divatvilág minden évben kitermeli a maga istennőit, akik aztán meghódítják a férfi magazinokat. Még olyanok is megtanulják a nevüket, no és megjegyzik az arcukat, akik mit sem tudnak a divat aktuális nagy durranásairól. Lara Stone, Kate Upton után tavaly például egyértelműen Emily Ratajkowski vitte el ezt a címet. A buja amerikai modell midenhol felbukkant tavaly, és a népszerűsége természetesen töretlen most is.

Nagyon úgy tűnik, hogy idén a divatvilág szupercsaja Nina Agdal lehet. A tökéletes testű és igéző tekintetű szépség már egy ideje a legfoglalkoztatottabb fehérnemű- és bikinimodell. A Sports Illustrated tavaly az év újoncának választotta, és egyből olyan hírességek figyelmét keltette fel, mint Justin Bieber, aki flörtölgetett is vele a Twitteren. Korábban már összeboronálták Adam Lavine-nel is, de most egy dán fiúcsapat tagjával jár.

Nina Agdal nem az a tipikus szőke bombázó, mint Lara Stone és Kate Upton, de adottságai azért nem elhanyagolhatók. Ahogy elnézzük, milyen tempóban gyűjtögeti a megjelenéseket, nem lepődnénk meg, ha divatvilág bombázója 2014-ben ő lenne, szerinted van esélye?

Nina Agdal

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói