Itt van az okos melltartó: minden fázisban könnyedén alkalmazkodik a testedhez

2020.február.17.

A fehérnemű divat szerencsénkre ma már csak rólunk szól, arról hogy minél kényelmesebben tölthessük a napjainkat. A régi érzés, amikor alig vártad, hogy hazaérj, és levesd a melltartót, vagy a melltartó nélküli nap, mint mozgalom, ma már a múlté.

A Triumph innovatív melltartójának, a Fit Smart-nak a bemutatóján jártunk Berlinben, ahol Sian Thomas, a márka dizájnere beszélt nekünk a vadonatúj melltartóról. Sian az első női vezető dizájner a 130 éves cég élén, ami mutatja azt is, hogy a női szemléletmód előretörése is segít megreformálni a divatot. Sian elmondta nekünk, hogy nagyon odafigyelnek a nők visszajelzéseire, egy tesztcsoporttal fejlesztették a Fit Smart-ot is, és a legfőbb céljuk az volt, hogy egy olyan melltartót kreáljanak neked, amit nem érzel, mégis ott van, könnyedén tartja a melled a mindennapi aktivitásaid közben.
Az innováció a technikai anyagokban, a 4D adta tervezési lehetőségekben, a melltartó két rétegében rejlik, és abban, hogy tulajdonképpen a tested formálja, ezáltal könnyedén illeszkedni tud az egy hónapon belül lezajló változásokhoz is. Egy méret két méretet könnyedén követ, így sosem érzed, mondjuk a menstruációd előtt sem, hogy szorítana a melltartó. Persze nem csak a praktikum, a kényelem a fontos, hanem az esztétikum is. A Fit Smart nagyon nőies szabású, de dinamikus, a csipkeminta bájossá teszi, ahogy a pasztellszínek is, amikben szintén kapható. Persze találsz fekete és testszínű verziót is, hiszen az alapdarabok nagyon fontosak egy olyan ruhatárban, ami segíti a mindennapjaidat! Varrásnélküli, a pántja könnyedén állítható, egy titkos alátámasztó résszel van ellátva és a technikai anyag könnyedén alkalmazkodik a testedhez.
Menj be egy Triumph üzletbe, lemérnek a melled alatt, és azonnal felpróbálhatod életed legkényelmesebb melltartóját a neked megfelelő méretben! Életed legjobb befektetése lesz!

Triumph Fit Smart melltartó 14999 Ft

Fotók: Zsólyomi Norbert

Ez is érdekelhet

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

Semmittevés művészien? Így sajátíthatod el a hollandok népszerű szokását

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.