Jakab Juli színésznővel a főszerepben mutatja be a Nora Sarman az új esküvői kollekcióját

2020.január.14.

A gyönyörű, romantikus esküvői ruhakollekcióiról ismert magyar tervező, aki tavaly elnyerte a Women of the Year Az év divattervezője kategória díját új kollekcióval rukkolt elő az idén férjhez készülő menyasszonyok számára. A ‘Celebration of Love' kollekció ruhái azokhoz pillanatokhoz készültek, amelyekre örökké emlékezni fogunk. A pillanatokról, amelyekben egy új életszakaszba érkezünk, újjászületünk bennük. Ezek a ruhák életünk sorsdöntő lépéseit kisérik, az ünnepet emelkedettebbé teszik, a rituálénak szólnak – írja Sármán Nóra a 2020-as kollekcióról.

Jakab Juli színésznővel a főszerepben mutatja be a Nora Sarman az új esküvői kollekcióját
Fotó: Tóth Kristóf

A Nora Sarman ‘Celebration of Love' kollekció ünnepségének résztvevői az antik mitológia szereplői: istennők, nimfák, bacchánsnők és szibillák. Ők a kollekció múzsái, fantáziánk és tudatalattink örök vendégei. Az ünnepséget virágok, lakoma és tánc kísérik, az örökkévalóság percei sűrűsödnek benne. A kampányfotók is ezt a hangulatot adják át, Tóth Kristóf fotóin, melyek a pusztazámori Öreg Tölgy Kastély-Fogadó kertjében készültek Jakab Juli színésznő látható.

Fotó: Tóth Kristóf

A szépség és az ünnep gyönyörű, múló pillanatait a ruhákon a virágok szimbolizálják. A kollekció egyik legkülönlegesebb anyaga a kézzel gyöngyözött, háromdimenziós virágokkal televarrott tüll, melyből estélyi ruha és különféle topok készültek. A hangsúly az anyagok karakterén van, a kompozíciókban fémszálas csipkét és hímzéseket, valamint fémszállal szőtt selymet is használtam. A szabásvonalakat az izgalmas hátmegoldások teszik igazán különlegessé. A játékosság, a finomság és a nőiesség a részletekben rejtőzik: szalagok, fűzők, gyöngygombok, apróbb és óriási masnik formájában. A nimfákat kézzel applikált, színes tüllfátylak burkolják, a sejtelmesség, a misztikum jegyében. Az ünnepség többi női résztvevőjére is gondolva pasztell és arany árnyalatú ruhák is találhatóak a kollekcióban.

Fotó: Tóth Kristóf

A kampányfotózásról készült videót itt láthatod:

A Nora Sarman ruhák természetes alapanyagokból készülnek, kényelmes pamutcsipkékből és éteri hernyóselyem muszlinból. Hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszítik a ruhákat, a pókhálóvékony alapból kézzel öltött levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander McQueen.

A kollekciót a Vecsei Millinery különleges fejdíszei egészítik ki.

Fotó: Tóth Kristóf

A Nora Sarman ruhák a Fehér Szalon Bridal Boutique-ban érhetőek el, ahova előzetes időpont egyeztetés után várjuk vendégeinket. A Fehér Szalon egy több mint 25 éve sikeresen működő családi vállalkozás, ami ma már a 3. generációval az élén tevékenykedik. Nóra a szalon műhelyében nőtt fel, ahol az üzlet alapítója, a nagymamája varrta a menyasszonyi ruhákat, miközben anyukája az üzletet vezette.

Ha meglátod ezt a ruhát, ebben akarsz férjhez menni

Ha meglátod ezt a ruhát, ebben akarsz férjhez menni

Minden modellből csak pár darab készül és a tervező minden egyes darab létrejöttében részt vesz. Családi manufaktúránknak köszönhetően minden darabunk kézimunka eredménye, ily módon egyedi és megismételhetetlen – akárcsak az ünnep, amelynek alkalmára a ruha készül.

Fotó: Tóth Kristóf

Fotó: Tóth Kristóf
Film: Vadas Géza
Art direction: Zsofi Szabo Design
Kampány modell: Jakab Juli
Lookbook modell: Fodor Klarissza, Visage Models Hungary
Smink: Keserű Barbara
Haj: Radván Simon
Fejdísz: Vecsei Millinery
Virág és dekoráció: Flóra Floral Botanical Atelier
Cipő: Nora Sarman for Cango&Rinaldi
Helyszín: Öreg Tölgy Kastély-Fogadó, Pusztazámor

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!