Jennifer Lopez cipőkollekciót tervez Giuseppe Zanotti-val közösen

2016.július.30.

Jennifer Lopez biztosan tudja, mitől döglik a légy, ha cipőkről van szó. A színésznő és popdíva minden fellépésén órákat táncol a legmagasabb sarkakon, és a vörös szőnyegen sem veti meg a plusz centiket. 2001-ben már elindította saját, JLO névre keresztelt cipőmárkáját, most megy egy igazi cipőkirállyal fogott össze.

jennifer lopez x giuseppe zanotti, jlo cipők, giuseppe zanotti, szexi cipők
Fotó: Instagram

Giuseppe Zanotti már évtizedek óta kényezteti a nőket csodás, kristályokkal kirakott lábbeli-költeményeivel, és a legnagyobb sztárok népszerűsítik a márkát az egész világon. 2013-ban már tervezett egy kapszulakollekciót Beyoncéval, előtte pedig Anja Rubik volt társa egy mini kollekció erejéig. Most Jenniferen a sor, hogy megmutassa, milyen extra ötlettel tud előállni, ha dögös cipellőkről van szó.

A kollaboráció végeredménye 2017 januárjában kerül majd az üzletekbe, és mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia majd annak, aki egy ilyen különleges darabra vágyik. Persze ez Zanottitól nem olyan meglepő.

Az összeállításban lesznek nyitott orrú csillogó csizmák, magas talpú, díszített sportcipők, kígyóbőr gladiátorszandálok és két táska is. A márka Instagram oldalán már megvillantottak néhány tervet, és a rajzok alapján igazán ütősnek ígérkezik ez a JLo kapszulakollekció.

JLo is nagyon izgatott az új együttműködés miatt, és biztosította rajongóit, hogy a cipők puhák, gyönyörűek és szexik lesznek:

Ez is érdekelhet

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Iszak Eszti erre a bőrápolási rutinra esküszik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói