Ebben a világban már bármi lehet: a börtönből szabadult, most a divatbemutató szenzációja volt az internet kedvenc bűnözője

2017.február.14.

Most már senki nem veheti el Jeremy Meeks-től a kétes dicsőséget, hogy a világ legjobban sikerült rendőrségi fotójával büszkélkedhet, ami ráadásul egy egészen elképesztő karriernek a kezdete is volt egyben.

Jeremy Meeks, a jóképű bűnöző
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A bűnözőt 2014-ben kapcsolták le a rendőrök, és az agyontetovált, kék szemű férfi a rendőrségen készült őrizetbe vételkor készült fotója kikerült az internetre, majd hamarosan igazi szenzációvá vált. Miközben Meeks a börtönben ücsörgött igazi rajongótábora lett, rengeteg nő küldözgetett neki szerelmes leveleket és tavaly novemberi szabadulását már azzal ünnepelhette, hogy fegyvernepper szakmája mellett immár modellszerződése is van. Ennél már csak az nagyobb szenzáció, hogy ebben a minőségében immár fel is lépett a Philipp Plein márka New York-i divathéten tartott bemutatóján.

Jeremy Meeks a Philipp Plein kifutóján
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Meeks debütálását olyan hírességek figyelték az első sorokból, mint Madonna és Kylie Jenner, vagy Paris Hilton. A show backstage-ében a fotósok valósággal szétszedték az egykori elítéltet, aki megmutatta, hogy a rács mögött aktívan készült a nagy debütálásra és bőszen emelgette a súlyokat, ami nyilván egykori és jelenlegi karrierjéhez sem jön rosszul. Nem tudjuk, hogy mit gondoljunk erről az egészről, Jeremy Meeks mégiscsak egy bűnöző, persze mindenkinek jár még egy esély, vagy nem?

Meeks a backstage-ben:

Jeremy Meeks a backstage-ben
Fotó: Getty Images

A leselkedő sztárok, Tyga, Kylie Jenner és Madonna:

Philipp Plein show első sora: Tyga, Kylie Jenner és Madonna
Fotó: Getty Images

Meeks szabadon:

Jeremy Meeks a Philipp Plein modellje
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói