John Galliano visszatér?

2013.január.18.

Oscar de la Renta segítő kezet nyújt az eltévelyedett zseninek, aki részegeskedés közben antiszemita megjegyzésekett tett egy kávéházban.

John Galliano visszatér?
Fotó: GLAMOUR archívum

Oscar beengedi őt a gyógyító közegbe, a stúdiójába és átmenetileg együtt dolgoznak majd a közelgő New York Fashion Weeken bemutatandó kollekcióján. Szerintünk ez csodálatos történet és azt mutatja, hogy ebben a törtető, külsőségeken alapuló világban is bölccsé lehet válni és embernek lehet maradni.

Új hősünk, de la Renta így fogalmaz: "Johnnal sok-sok éve ismerjük egymást és nagyon tisztelem a tehetségét. Nagyon boldog vagyok, hogy megadhatom neki a lehetőséget, hogy a hosszú felépülés után visszatérhessen abba a közegbe, amiben mindig is a legkreatívabb volt" - ecsetelte a tervező.

Még érdekesebb csavar a történetben, hogy az a pletyka járja, hogy az embertelennek tartott "Atom Anna", aka Anna Wintour sugallta az ötletet, hogy a két nagy nevű divattervező ideiglenesen összebútorozzon de la Renta stúdiójában. Wintour Galliano barátja és úgy tűnik, akkor is kitart barátjai mellett, ha mindenki elfordul tőlük. Persze ugyanígy nem fordult el tőle a másik divatikon, Kate Moss sem, hiszen annak ellenére, hogy nagy botrányok közepette kirúgták a divatházától és a Diortól, Moss vele terveztette esküvői ruháját 2011 júliusában, amikor hozzáment rocksztár szerelméhez.

"Alkoholista vagyok. De éveket töltöttem azzal, hogy leszokjak erről a szenvedélyről. Sokakat megbántottam, bocsánatot kértem nyilvánosan, személyesen is, és készen állok a jövőben is vezekelni a bűneimért. Nagyon meghat, hogy Oscar beenged a stúdiójába és törődik velem" - fogalmazott Galliano. Reméljük, hamarosan valóban visszatér és újra alkot majd.

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció