Egészen váratlan fordulat: Justin Bieber a Balenciaga új arca

2021.július.25.

Annak ellenére, hogy az egyik legexkluzívabb divatmárkának számít a sztárok között és olyanok rajonganak érte, mint Kylie Jenner (és gyakorlatilag az egész Kardashian-Jenner klán), Hailey Bieber vagy Bella Hadid, a Balenciaga kreatív igazgatója, a zseninek számító Demna Gvasalia nem arról híres, hogy a divatház kampányaiban igazán nagy névnek számító modellekkel vagy hírességekkel dolgozna.

Justin Bieber
Justin Bieber
Fotó: Getty Images

Azonban egy óvatlan Instagram feed pörgetés alkalmával egyszer csak belefutottunk a Justin Bieber oldalán egy fotóba, ami nagyon is kampányosan festett, amint átható tekintettel pózolt rajta a popsztár egy tetőtől talpig Balenciaga szettben természetesen.

Lapozz, hogy megnézd Justint mozgásban is a kampány arcaként:

Nem kellett hozzá sokat kutakodni, máris megerősítésre találtunk, hogy bizony a 2021-es ősz-téli kollekció arca a Justin Bieber, illetve a legendás Isabelle Huppert színésznő, aki a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén is egy Balenciaga szettben jelent meg - most már tudjuk, nem véletlenül.

Isabelle Huppert
Fotó: Katy Grannan

A kampányképeket a művészfotós Katy Grannan készítette a divatház számára, aki határozott, de érzéki portréfotózási stílusáról ismert. Bieber az első képen egy oversize fekete dzsekit visel melegítőnadrággal és kapucnis pulcsival, kezében szorongatja a ház klasszikus Neo táskáját, a szettet pedig az új DIY sneaker koronázza meg. Huppert, ahogyan az rá jellemző is egy ennél sokkal klasszikusabb, sikkesebb összeállításban pózol a divatház kampányfotóján.

Bieber és Hupper ezennel Cardi B nyomdokaiba léptek, aki eddig az egyetlen sztár kampányarca volt Gvasalia kollekcióinak a tavalyi őszi kampányban. Annak ellenére, hogy a tervező nem használja ki hatalmas befolyását a sztárok körében, teljesen odáig van értük. A 2018-as kampánya pont emiatt is volt olyan híres, ugyanis egy igazi fotóügynökséget kért fel, hogy modelljeiről paparazzi-stílusú fotókat készítsenek, amint kilépnek a párizsi üzlet ajtaján arcukat táskákkal, kabátokkal, kapucnikkal fedve.

Ez is érdekelhet

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós