Katalin hercegné legolcsóbb ruhái megfizethetőek és álomszépek

Katalin hercegné megjelenéséről már jól tudjuk, hogy mindig kifogástalan, és tökéletesen illeszkedik a királyi családra vonatkozó etiketthez. Általában igazán fényűző, drága ruhadarabokban láthatjuk, de gyakran fordul elő az is, hogy egy cipőt, ruhát vagy kalapot többször visel, esetleg megfizethető márkák kínálatából válogat. Ahogyan viszont azt már számtalanszor láthattuk, ez mit sem változtat azon, hogy mindig csodálatosan néz ki.

Katalin
Itt a bizonyíték, hogy Katalin hercegné nem csak méregdrága ruhákat visel
Fotó: Getty Images /Max Mumby/Indigo

Gondoltad volna, hogy Katalin hercegné olyan márkáktól is gyakran választ ruhákat, mint a Zara, a Seraphine, az ASOS és - kapaszkodj - a Topshop? Az adott darabok pedig annak köszönhetően, hogy pénztárcabarátok is, sokszor néhány órával már azután elkelnek, hogy Katalin hercegnét lencsevégre kapták bennük. Ha tehát te is szívesen bővítenéd a ruhatáradat egyszerre megfizethető és álomszép darabokkal, akkor nincs más dolgod, csak lesd el a hercegné fortélyait. Íme néhány olyan álomszép, megfizethető ruha, amelyet az elmúlt években viselt Katalin hercegné:

Katalin hercegné és az ő cuki Zara ruhája
Fotó: Getty Images/John Stillwell – WPA Pool

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2011-es esküvőjük után nászútra indultak. A jeles alkalomra Katalin egy letisztult kék Zara ruhát viselt, mely a márka honlapján akkoriban 89,90 dollárért, vagyis nagyjából 37 ezer forintért volt elérhető.

Katalin hercegné megmutatja, hogyan lehetsz elegáns egy Topshop ruhában is
Fotó: Getty Images/Paul Edwards – WPA Pool

Katalin 2013-ban ellátogatott a Child Bereavement UK irodájába Saundertonban, Buckinghamshire-ben. Egyszerű, elegáns, letisztult fekete Topshop ruhája 65 dollárba, vagyis nagyjából 27 ezer forintba került.

Fotó: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Katalin hercegné 2013-ban Vilmos herceg és Harry herceg társaságában ellátogatott a Warner Bros stúdiójába, Leavesdenbe. Bájos pöttyös Topshop ruhája mindössze 50 dollárba, vagyis nagyjából 21 ezer forintba került, de még így is megdöbbentő, hogy egy órán belül minden éppen elérhető darabot elkapkodtak belőle a vásárlók.

Ki mondta, hogy egy hercegné nem tud felöltözni 60 dollárból?
Fotó: Getty Images/Samir Hussein/Pool/WireImage

Katalin hercegné és Vilmos herceg is megjelent a Creativity is GREAT fogadásán 2014-ben, New Yorkban. A hercegné az alkalomra kedvence kismama márkájától, a Seraphine-tól választott egy 59 dolláros, vagyis nagyjából 24 ezer forintos fekete garbós ruhát.

Itt a bizonyíték, mennyire imádja Katalin hercegné a pöttyös mintát
Fotó: Getty Images/Alex Lentati - WPA Pool

Katalin hercegnének az ASOS egyik pöttyös ruhájára esett a választása, amikor 2015-ben ellátogatott a Brookhill Children's Centerbe Londonban. Az elegáns darab 53 dollárba, vagyis nagyjából 22 ezer forintba került.

Egyszerűen imádjuk Katalin hercegné lila felsőjét!
Fotó: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Katalin 2019 októberében a londoni Természettudományi Múzeumban tett látogatása során egy 69 dolláros, vagyis nagyjából 28 ezer forintos elegáns és divatos lila Warehouse pulóvert viselt.

Ha megfigyelted, Katalin hercegné egyre gyakrabban jelenik meg pirosban
Fotó: Getty Image/Rowan Griffiths - WPA Pool

A hercegné 2020 februárjában ellátogatott a Bulldogs Fejlesztési Központba Port Talbotban, Dél-Walesben. Elegáns, piros Zara ruhája 55 dollárba, vagyis nagyjából 23 ezer forintba került.

Katalin hercegnét gyakorlatilag a blézerek hercegnéjének is nevezhetnénk
Fotó: Getty Images/Samir Hussein/WireImage

Katalin hercegné idén a Dániában tett királyi körút első napján a dánok nemzeti zászlója előtt tisztelegve egy gyönyörű piros Zara blézert viselt, melynek ára 89,90 dollár, vagyis nagyjából 37 ezer forint volt.

Forrás: insider.com

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói