Bevállalósan indult Katalin hercegné stílusevolúciója - Nézd meg, hogyan vált ikonná

Bátran kijelenthetjük: odavagyunk, és mindig is odavoltunk Katalin hercegné ruhatáráért. Legyen szó akár arról a szettről, amiben 2002-ben elrabolta a herceg szívét, vagy napjainkban viselt ruháiról, melyek a királyi családhoz méltó stílusikonná teszik Katalint. A hercegné 41. születésnapjának alkalmából utazzunk most vissza az időben. Lássuk, hogyan vált a skót egyetem diáklányából nagy betűs nő.

Boldog 41. születésnapot Katalin hercegné!
Boldog 41. születésnapot Katalin hercegné!
Fotó: Profi Media/Getty Images/GLAMOUR

Katalin hercegné már azelőtt divatikon volt, hogy egy Alexander McQueen menyasszonyi ruhában hozzáment volna Vilmos herceghez. Az esküvő és gyermekeik születése óta Katalin hercegné újra és újra lenyűgöz minket mindig kifogástalan megjelenésével. Szeretjük és tiszteljük érte, hogy egy ruhadarabot többször is felvesz, még akkor is, ha egy Zara blézerről beszélünk.

A sorsfordító ruha

Katalin hercegné és Vilmos herceg 2001-ben ismerkedtek meg egymással az egyetemen. Kapcsolatukat barátként kezdték, majd 2002-ben minden megváltozott, amikor Katalin egy nem sokat sejtető, átlátszó csipkeruhában sétált végig egy diák divatbemutató kifutóján. A pletykák szerint miután a herceg megpillantotta Katalint, csak annyit suttogott barátja fülébe:

Wow, Kate nagyon dögös!

Vilmos többé már nem csak barátként tekintett jövendőbelijére, a többi pedig történelem! Mi ez, ha nem valóságos tündérmese?

Katalin hercegné az áttetsző ruhában elrabolta Vilmos herceg szívét
Fotó: Northfoto

Katalin hercegné meztelenruhában? Ez most komoly?

Az évszázad királyi románcát lángra lobbantó ruha 2011-ben kalapács alá került. Elképesztő összegért, mintegy 125 000 dollárért kelt el az ikonikus ruhadarab egy londoni árverésen - írja a People magazin.

2007 – egy emlékezetes év

Ekkor debütált a Gossip Girl első évada, elindult Tumblr és a polcokra került az elsőgenerációs iPhone – Katalin életének szempontjából a legmeghatározóbb esemény 2007-ben a szakítás volt, négy év után külön váltak útjaik Vilmos herceggel. Az élet nem mindig fenékig tejfel, és lásd, egyik kapcsolat sem tökéletes. A külön töltött idő során Katalinnak adatott a lehetőség, hogy úgy viselkedjen, mint bármelyik másik huszonéves.

Ez a ruha például akármilyen csinos, már nem biztos, hogy megfelelt a királyi család divatszabályainak – nem is volt rá szükség, hiszen Katalin ekkor éppen szingli volt. Az áttetsző fekete harisnya és a térdig érő csizma nagyon szívdöglesztő megjelenést kölcsönzött számára. Abszolút támogatjuk ezt a szettet!

Természetesen ezután nem sokkal ismét egymásra talált Katalin és Vilmos, amin nem csodálkozunk – ki érne Katalin hercegné nyomába?

Katalin, a roller diszkó királynője

A jótékonysági célból rendezett Midnight Roller Disco eseményre Katalin egy csillogós, zöld felsőt vett fel, amit egy sárga rövidsportnadrággal és rózsaszín zoknival kombinált – nagyon kétezres évek, és nagyon imádjuk! A mix and match kultúra tökéletes példája: nem kell félni a színek és textúrák vegyítésétől.

Katalin hercegné legmerészebb és legstílusosabb pillanatai 2022-ből

A kalap szerelmese

A kalapokkal folytatott viszonya már nem mai történet, a hercegné régóta szerelmese ennek a kiegészítőnek. Ezen a képen egy londoni esküvőn láthatjuk 2009-ben, ahol egy lila mintás kabátot és egy hozzá illő kalapot viselt. Méltán gyönyörű szett, hiszen a híres tervező, Philip Treacy munkája.

Az álomesküvőhöz álom ruha dukál

Miután Katalin és Vilmos még egy szakítást is túlélt, nem volt más hátra, mint a házasság. Kate Middleton 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent Vilmos hercegnek. London utcáira az esküvő napján több mint egy millió embert vonult ki, hogy akár csak egy pillanatra láthassák a boldog párt. Katalin hercegné Alexander McQueen menyasszonyi ruháját Sarah Burton tervezte.

Katalin hercegné élete legmerészebb ruhájában lépett a nyilvánosság elé

A Buckhingam-palotában zajló zárt és elegáns fogadásra Katalin hercegné átöltözött második menyasszonyi ruhájába, ami szintén lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Nem csoda, hiszen ez a ruha is egy Alexander McQueen darab, és szintén a zseniális Sarah Burton alkotása – nekünk talán jobban is tetszik a második ruha, mint az első. Egyszerűen annyit fűznénk hozzá: lélegzetelállító.

Megunhatatlan Alexander McQueen ruhák

Az esküvőn igazán beleszerethetett Katalin az Alexander McQueen márkába, ugyanis a 2011-es BAFTA-díjátadón is egy mesés lila Alexander McQueen ruhába bújt. Nem hibáztatjuk érte, hiszen tényleg szenzációs!

Ezek az angol királyi család leggyönyörűbb tiarái

Bond-lányokat megszégyenítő megjelenés

Mondanánk, hogy a hercegné Bond-lányokhoz illő ragyogással érkezett 007 Nincs idő meghalni premierjére, de szerintünk mindenkit felülmúlt Katalin hercegné ebben a Jenny Packham ruhában 2021-ben.

Az elengedhetetlen kabátruha

Senkinek nem áll olyan jól a kabátruha, mint Katalin hercegnének. Tavalyi nagy kedvencünket is elhoztuk a hercegné 41. születésnapjára: ez a gyönyörű, kék Catherine Walker & Co. kabátruha valóra vált álom, amit egy Sean Barett pillbox kalappal kombinált. A kabát selyembársony gallérja az a bizonyos plusz, amit minden szett esetében kötelezővé tennénk.

Megtörtént, amire vártunk, Katalin hercegné újra tiarában ragyog!

Mesébe illő hercegné

A királyi pár tavaly tavasszal a királynő nevében a Karib-térségbe utazott Erzsébet királynő platina jubileuma alkalmából. Katalin hercegné itt éppen Jamaikában, Sir Patrick Allen főkormányzó rezidenciáján tündököl mesébe illő ruhakölteményben. A gyönyörű smaragdzöld estélyi Jenny Packham divattervező munkája.

A szett, ami mosolyt csal az arcunkra

Katalin hercegné 2022-ben az Earthshot Prize Awards díjátadó ceremóniájára egy olyan zöld ruhában érkezett, amely elszabadította az internetezők fantáziáját. A megjelenés tökéletes lehetett volna, ha a ruha néhány árnyalattal sötétebb vagy épp világosabb.

Katalin hercegné legolcsóbb ruhái megfizethetőek és álomszépek

A legmókásabb megoldás szerintünk az volt, amikor az Y/Project x Jean Paul Gaultier ruhát varázsolták rá Katalin hercegnére – ha jobban belegondolunk, 2002-ben nem is állt olyan távol ez a stílus tőle, sőt a jelek szerint ez Vilmos hercegnek is nagyon tetszett.

Olvass Katalin hercegnéről születésnapja alkalmából:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói