18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kate Moss, Milla Jovovich és a szupermodell-válogatott aktsorozata!

2011.december.7.

Az exkluzív naptár felbukkanása mindig óriási érdeklődést vált ki, hiszen a legendás tárgyhoz bizony nem férhet hozzá mindenki.

Az exkluzív körítés mellé pedig természetesen a legszebb modellek, és sztárfotós, és egyedi helyszín is dukál. Tavaly ugyan Karl Lagerfeld kicsit kimozdította a naptárt a szokványos környezetéből, és stúdióban fotózta a mitológiai témájú sorozatot, amelyben szintén formabontó módon nem csak gyönyörű nők, de ezúttal férfiak is szerepeltek.

A 2012-es kiadást Mario Sorrenti fotózta, aki Korzikán terelte egybe a szupermodell-válogatottat, hogy meztelenül kapja őket lencsevégre. Szó szerint szupermodell-válogatottról beszélhetünk, hiszen a képeken szerepel a közelmúlt modellsztárja, Milla Jovovich, az aktuális istennő Lara Stone, és mellettük olyan szépségek, mint: Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Joan Smalls, Guinevere Van Seenus, Malgosia Bela, vagy Edita Vilkeviciute. Természetesen, ha már Sorrenti fotózott, nem hiányozhatott /kate-moss-meztelen-furdozese-2663 target=_blank>múzsája, Kate Moss

Nos, az aktsorozat ezúttal is színes, és fekete-fehér képekből áll, Sorrenti inkább a klasszikus vonalat képviseli, koncepciója nem olyan markáns, mint Lagerfeldé, és egészen biztosan nem olyan provokatív, mint a 2010-es naptárt fotózó Terry Richardsoné, hogy mennyire izgalmas mindez, arról döntsetek ti!

Kattintsatok a képre, és nézzétek meg a Pirelli-naptár 2012-es fotóit!

lara-200x-d0001077Eb4a797fac08c.jpg

Ez is érdekelhet

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Mi az a belső gyermek, és hogyan lehet segítségedre a személyiségfejlődésedben?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói