Kendall Jenner topless a Calvin Klein kampányában

Kendall Jenner a tündöklő főszereplője a Calvin Klein legújabb reklámkampányának, amely a szokásos módon fekete-fehér. A márka sajtóközleménye szerint a kampány témája a hamisíthatatlan magabiztosság, és látszólag a sztár is határozottan ezt az attitűdöt képviseli.

Kendall Jenner a hamisíthatatlan magabiztosság megtestesítője a Calvin Klein kampányában
Kendall Jenner a hamisíthatatlan magabiztosság megtestesítője a Calvin Klein kampányában
Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images

Kendall Jenner már nyolc éve dolgozik együtt a márkával, és 2015 óta talán ez az eddigi leszexibb kollaborációjuk. A kampányvideók és reklámfotók zsenialitása mögött Mert Alas és Marcus Piggott egyedülálló és megismételhetetlen munkája áll. Jenner mellett Jennie, FKA Twigs, Michael B. Jordan és Aaron Taylor-Johnson is szerepel a tavaszi kampányban.

Hamisíthatatlan magabiztosság

A videó alapján ha esik, ha fúj Kendall Jenner akkor is tökéletesen magabiztosnak tűnik, nem tántorítja el semmit attól, hogy jól érezze magát a bőrében – és milyen jól teszi! A modellen feltűnik a Calvin Klein farmernadrág és a fehérnemű is, továbbá a forróbb hangulatú fotók kedvéért még melltartójának is búcsút mondott.

Kendall Jennernek kifogástalanul jól áll ez a Calvin Klein fehérnemű
Fotó: Profimedia
Kendall Jenner csak egy Calvin Klein farmerba bújt bele
Fotó: Profimedia
Nem tudunk betelni Kendall Jenner sejtelmes és gyönyörű Calvin Klein-képeivel
Fotó: Profimedia

Lakatos Márk díjazta az Oscar-gála szettjeit a legunalmasabbtól a legextrémebbig

Kendall Jenner karrierútja

Kendall Jenner először 14 éves korában keltette fel a világ figyelmet modellként, amikor édesanyja, Kris Jenner segített neki szerződést kötni a Wilhelmina Models ügynökséggel 2009-ben. Ezt követően hamarosan megkapta első munkáját a Forever 21 modelljeként, majd 2012-ben az American Cheerleader magazin elkészítette róla első címlapfotóját. Egy évvel később, 2013-ban a modell a már a Miss Vogue Australia címlapján szerepelt, ezután pedig a Harper's Bazaar Arabia címlapját is meghódította szépségével – foglalta össze a L' Officiel.

Nem kellett sokat várni rá, hogy a high fashion kifutókat is meghódítsa: 2014-ben Marc Jacobs divatbemutatóján vonult először, majd ugyanebben az évben ezt követte a Chanel, a Balmain, és Tommy Hilfiger – Kendall Jenner pedig azóta is megállíthatatlanul szárnyal a divatszakmában.

A fiatal modell sikereit és született tehetségét mi sem bizonyíthatná jobban, mint a Forbes 2018-as listája, mely alapján abban az évben ő volt a világ legfizetettebb modellje. Az akkor még mindössze 23 éves modell a 2018 júniusát megelőző 12 hónapban 22,5 millió dollárt keresett, és ezzel akkor a legjobban fizetett modellek rangsorának éllovasa lett.

Ne maradj le a legragyogóbb divathírekről:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói