Kínában mutatkozik be a magyar fehérnemű!

2012.július.25.

2012. július 26 – a nap, amikor egy álom valóra válik. Ezen a napon mutatja be a Triumph egy nagyszabású sajtótájékoztató keretén belül az "Les Fleurs du mal" TIA 2011-es győztes fehérneműmből tervezett mini kollekciót. Hogy hol?

Pekingben, a kínai divatélet egyik központjában. A TIA 2012-es döntője szintén Kínában, a Sanghai Fashion Week keretében kerül megrendezésre októberben és ennek beharangozójaként választotta a Triumph a kínai fővárost az eseményt beharangozó sajtótájékoztatóra. Még egyenlőre nem tudom elhinni, hogy a kínai sajtónak fogok nyilatkozni nemsokára…

Hétfőn reggel Bécsből indultam és közel 10 óra repülés után már meg is érkeztem a nagy kínai fővárosba. Kicsit izgultam, mivel vasárnap az elmúlt 60 év legnagyobb vihara sújtott le Pekingre, több száz repülő járatot töröltek, katasztrófahelyzetről érkeztek a híradások Európába…de sebaj, a tavalyi berlini döntő előtt is leszakadt az ég, így bíztam benne hogy ez a felhőszakadás is csak a siker előjele és mire Kínába érek kitisztul az idő.

Így is lett. Landolás után rögtön taxiba ültem– aki volt már Kínában, az tudja hogy a taxisofőrök semmilyen idegen nyelven nem beszélnek. De én felkészült versenyzőként érkeztem, nálam volt a szálloda címe kínaiul is, így gond nélkül megérkeztem a csodálatos hotelbe. Pihentem egy kicsit és mivel csak estére volt hivatalos programom, így egyedül vettem nyakamba a várost. Eredetileg sétát terveztem a városban, de mivel nagyon féltem tőle, hogy kínai tudás híján nem találok vissza a szállodába, így inkább elvitettem magam a Tiltott Városba.

Igazán nagy élmény volt a Tiltott Város falai között sétálni, magamba szívni a kínai történelmet, csodálni az építészeti ritkaságokat, illetve elképzelni hogyan élhettek az elzárt falak között a kínai dinasztia egykori nagyhatalmú vezetői.

Este az európai ember számára igazán különleges helyen voltunk vacsorázni, igazi autentikus hangulatban, földön ülve kóstolhattam meg a finomabbnál-finomabb kínai specialitásokat. Pekingi kacsát ugyan nem ettem, de füstölt szilvalével leöblíteni a vacsorát emlékezetes élmény marad.

Este engedélyeztem magamnak egy kis relxálást a szobámban található hatalmas fürdőkádban és megpróbáltam az időeltolódás ellenére is pihenni egy kicsit.

Izgalmas napra ébredtem másnap, mivel Kína legfontosabb divatmagazinjainak a főszerkesztőivel volt találkám. A hivatalos csütörtöki sajtótájékoztató előtt a divatmagazinok főszerkesztőit meghívtuk egy Triumph fehérnemű próbára. Csodálatos helyszínen, igazi "budoir" hangulatban vártuk a hölgyeket, akiknek egy kellemes beszélgetés után segítettünk megtalálni a tökéletes melltartó, illetve volt alkalmam a saját kollekciómat személyesen is bemutatni számukra.

Ma délután szerencsére lesz egy kis időm a pihenésre, mert holnap igazán frissnek és kipihentnek kell lennem életem első, igazán fontos sajtótájékoztatóján! Mégiscsak több millió ember és a teljes kínai divatsajtó fogja látni a nevemmel fémjelzet mini kollekciót!!!!

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói