Különleges divatfotózás KATTI ZOÓB új kollekckciójával és a MINI-vel

2017.augusztus.17.

Az immár hagyományos nyár végi Katti Zoób Divatház szabadtéri Fashion Show-ja idén augusztus 19-én, szombaton kerül megrendezésre a balatonfüredi Gyógy-téren. Zoób Kati divattervező minden évben különleges motívummal és koncepcióval készül, így a balatonfüredi kifutón több ezer néző tekintheti meg a 2017/2018-as szezon trendjeit felvonultató modelleket. A bemutatót ezúttal egy exkluzív fotózás előzte meg, mely a Szent-István körút Divatszalon régi pesti hangulatot árasztó udavarán zajlott egy MINI-vel - a letisztult eleganciájú fotókat Sárosi Zoltán készítette.

A különleges alkalomhoz egy vadonatúj MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in-hibrid modell állt a reflektorfénybe, mely tökéletes stílust és egyfajta kortárs művészeti hátteret is adott a lenyűgöző ruhakollekciók mellé.

Láttad? Mihalik Enikő észbontóan gyönyörű volt a Vizes VB megnyitóján

A csík, mint alapmotívum mellett a Balaton sejtelmes szín- és jelképrendszere tér vissza ismét, koncentrikus vízkörök formájában, a metamorfózis gondolata pedig - a kollekció egyetlen organikus mintájaként - pillangó motívum képében kel életre. Színek és anyagok izgalmas játéka vonul végig a teljes öltözéksoron.
Zoób Kati legújabb, 120 öltözékből álló, varázslatos kollekciójának darabjai egyszerre testesítik meg a sokarcú, kortárs sikket, a rafinált kombinálhatóságot és a könnyed eleganciát – a modern nő tökéletes mindennapi viseleteit.

Zoób Kati 2017 óta a MINI Magyarország márkanagykövete, aki a brit márka számára a modern, kortárs stílust és divatot is képviseli.

"A munkáim során mindig keresek egy motívumot, egy koncepciót amely a megújulást szimbolizálja, de ugyanakkor a hagyományok tiszteletét is magában hordozza, mert azok az értékek, melyeket a múltban teremtettek, némi újragondolással a jövőben is hasonlóan érvényesek maradhatnak. Ez a fajta kontinuítás, ami a régit és az újat köti össze megtalálható a legújabb kollekcióban is. A MINI márka számomra is hasonló értéket hordoz, mindig képes a megújulásra, de mégis egy hihetetlenül erős érzelmi kötődést, a múlt egy darabját is jelenti az embereknek. Az idei Divat show alkalmával a víz, a kék-zöld színek és a környezet fontosságára koncentrálunk, a bemutató motívuma is erre utal" – mondta el Zoób Kati a fotózás során.

A MINI legújabb Countryman modellje idén nyár óta már Cooper S E ALL4 plug-in-hibrid változatban is elérhető, mely 224 lóerős teljesítményével akár 40 km megtételére képes emissziómentesen, miközben méretével, kialkításával egy család teljesértékű autója lehet.

"Nagyon fontos számunkra a Countryman plug-in-hibrid modellje, mely a MINI első ilyen jellegű autója és a kompakt SAV/SUV kategória egyedülálló konnektorról tölthető hibrid képviselője. A balatonfüredi divat show-t immár hagyományosan támogatja a MINI márka, idén Zoób Kati motívumai és a környezetet a legkevésbé terhelő MINI Countryman modell találkoznak. Az eseményt megelőző divatfotózás izgalmas feladat volt a MINI számára is, úgy érezzük, hogy a stílus és a márkaértékek kiválóan illeszkednek Kati legújabb kollekciójához. A Zoób Katival való partnerségre nagyon büszkék vagyunk, Kati a MINI Magyarország márkanagyköveteként további értéket, stílust és lehetőséget jelent a márka itthoni világában" – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a fotózás alkalmával.

Ez is érdekelhet

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

5 dolog, ami segít leküzdeni az ételek utáni sóvárgást

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói