Lara Stone az új Brigitte Bardot!

2011.március.14.

Nem véletlenül vezeti a 27 éves holland topmodell a legkeresettebb modellek listáját, Lara Stone egyszerűen ellenállhatatlan.

A Calvin Klein aktuális arca minden divatanyagával növeli rajongótáborát, nem véletlenül, hiszen elképesztő kisugárzása van. A modell most a Self Service aktuális számában pózol, s újra leszögezhetjük, hogy nőiessége egyszerűen elbűvölő. A legújabb fotókat Alasdair McLellan készítette. Az újabb képeken a szőke szépség éppen olyan, akár a fiatal Brigitte Bardot, leszámítva a diasztémáját, de ettől ha lehet, csak még szexibb.

A hasonlóságot Bardot és Lara között szépen fel is erősítették néhány beállítással, amelyek egyből felidézik a francia színésznő leghíresebb fotóit. Egyébként a párhuzam nagyon is kézenfekvő, hiszen a legendás BB Marilyn Monroe -hoz hasonlóan az 50-es, 60-as évek szexszimbóluma volt, akik egyszerre naiv ártatlanságukkal és mindent elsöprő szexuális kisugárzásukkal ejtették zavarba a korabeli közönséget. Nem véletlen, hogy Bardot merész szerepei miatt, nem csupán a vágyott nőként, hanem a bűn megtestesítőjeként is szimbolikus alakja a korszaknak. Lara Stone a divatvilágban manapság éppen ezt a kettősséget jeleníti meg, íme a bizonyíték!

Kattints a képre, és nézd meg a teljes divatanyagot!

lara-stone-nagy-d00009C819b6b900163f0.jpg

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!