Laza tavasz Palvin Barbival

2015.március.9.

A magyar modellek sikereit tekintve, nem lepődünk meg amikor lányaink sorra a legnagyobb kampányokban villogtatják tehetségüket. Palvin Barbit már szerintünk senkinek se kell bemutatnunk, hiszen aligha tudnánk olyan neves divatházat említeni, akivel a 21 éves szépség ne dolgozott volna együtt.

Barbi és Gigi
Barbi és Gigi

Az év igencsak jól kezdődött Barbi számára, hiszen futótűzként terjedt a hír, miszerint a magyar lány nem kisebb kampányban szerepelhet majd, mint a divatcsászár, Karl Lagerfeld újonnan debütáló parfümjének reklámja. Ezúttal, egy olyan brazil divatmárka választotta arcának Barbarát, akivel tavaly júliusban már láthattunk egy közös kampányukat. Ez a fehérneműmárka pedig nem más, mint a Rosa Chá, amely az egyik legdinamikusabban növekvő divatcég manapság!

Az idei kollekció arcaként a magyar szépség mellett olyan sztármodellek tűnnek fel a fotókon, mint a szuperszexi celebmodell, Gigi Hadid, a szupermodell, Kate Moss kishúga, Lottie Moss, vagy a Maybelline arcaként is ismert Emily DiDonato! A 2015-ös őszi-téli kampányból most sem hiányozhat a lazaság, az élénk színek, a rojtos cowboycsizmák, és a bohém életstílus elmaradhatatlan kelléke, a sok-sok farmer.

A képeket elnézve nem csoda, ha egyből kedvünk támad egy szuper csajos estéhez! Vajon lehet még ennél is sikeresebb a magyar modell?

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói