Liv Tyler mindenkit levett a lábáról Sanghajban, hihetetlenül szexi összeállításban érkezett a Triumph bemutatójára

2017.november.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Pazar körülmények és egy exkluzív divatshow keretében bemutatkozott Sanghajban október 30-án a Triumph legújabb Essence by Triumph kollekciója, mellyel egyetemben hivatalosan is bemutatták a fehérnemű márka új nagykövetét, a szépséges Liv Tylert.

A Sanghaj belvárosában található, rendezvényközpontként működő 55 nevű palotában csodálhatták meg az Essence by Triumph 2018-as tavaszi kollekcióját a kínai hírességek, a média és a fehérnemű márka nemzetközi képviselői Liv Tylerrel közösen.

Triumph Essence

Láttad? Liv Tyler 40 évesen fantasztikus formában pózolt a Triumphnak!


Az Essence by Triumph 2018-as tavaszi kollekciójában fantasztikus darabokat találunk:

Triumph Essence
Triumph Essence
Triumph Essence Sanghaj

A bemutató után egy rövid kerekasztalbeszélgetésre került sor a márka nagykövete, Liv Tyler, a kínai szupermodell Bonnie Chen és a kínai Harper's Bazaar főszerkesztője, Wei Tan részvételével. Terítékre került a divat és a trendek, a karrier és a család összeegyeztetése a mai világban, illetve a nőiesség. A rendkívül inspiráló beszélgetés akkora hatással volt a szépséges színésznőre, hogy a hivatalos esemény után az újságírókkal folytatta közösen a diskurzust.

Liv Tyler Triumph Sanghaj

Többek között azt is elárulta, hogyan hozta formába magát a Triumph kampányfotózására, amire nem sokkal azután került sor, hogy harmadik gyermekének életet adott. Liv kitért arra is, hogy mennyire hálás Rankinnek, a legendás fotósnak, amiért a legelősönyebb formáját emelte ki a világítással, és a végeredményben abszolút nem volt csalódott, főleg azért, mert semmilyen retusálást nem igényelt.

Liv Tyler azt is elárulta, hogy imádja a kényelmes, ugyanakkor szexi fehérneműket, ami úgy gondolja, hogy kellő önbizalmat adhat egy nőnek, abban az esetben is, ha a nap végén senki nem látja, hogy mit viselt a ruhái alatt – ez az ő titka marad.

Liv Tyler a sanghaji sajtóbemutatón egy fekete bársony Oscar de la Renta összeállításban:

Liv Tyler Triumph Sanghaj

A gyönyörű bársony Oscar de la Renta nadrágos kosztümöt viselő Tyler a bemutatón is ugyanezt tette, igaz, a csipke Triumph melltartója kilátszott a fekete blézerből, úgyhogy immár nem maradt titok, mit visel a ruhája alatt, de a színésznő tagadhatatlanul remekül érezte magát benne, hihetetlenül ragyogott és közben rendkívül szexi is volt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője