London Fashion Week #2: Modern luxus az Aquascutum bemutatóján

2012.február.21.

Londonon a világ szeme, itt folytatódik ugyanis a 2012-13-as őszi-téli kollekciókat bemutató divathét. Felkai Eszter, a TONI&GUY magyarországi PR szakértője is Londonban tartózkodik ezekben a napokban, hiszen a márka a divathét egyik fő szponzora. Élményeit blogban osztja meg a GLAMOUR Online olvasóival. Jöjjön a második bejelentkezés! (Ha lemaradtál az elsőről, http://www.glamouronline.hu/divatblog/kulisszak-mogott-a-londoni-divatheten-1-5652>kattints ide

A több mint 150 éves hagyományokkal rendelkező brit márka bemutatójának stílszerűen a patinás Savoy Hotel adott otthont. A show kezdete előtt három órával érkeztünk a helyszínre. Rajta voltunk a listán, így rögtön a nyakunkba akasztották a backstage igazolványt, amely lehetőséget adott számunkra, hogy bepillantsunk a kulisszák mögé. Minket a legjobban az érdekelt, hogy mik lesznek a következő év haj - és sminktrendjei, illetve, hogy hol is tart jelenleg a 2010 óta Joanna Sykes angol dizájner által tervezett márka.

A ballonkabátjairól híres divatház új kollekcióján érződött a tervezőnő Milánóban, Giorgio Armani mellett töltött éveinek hatása. Az igazi nagyvárosi, modern luxust megtestesítő ruhadarabok letisztult vonalvezetése hatalmas sikert aratott. A military ihletésű bőr és szőr részletekkel gazdagított gyapjúkabátok, az egyszerű selyemruhák és a jól szabott egyenes szárú, bokáig érő nadrágok mind Sykes kifinomult ízlését dicsérik. Ami a színeket illeti, a kollekcióban a szürke mellett megjelent az olívazöld a navy, a fehér és a mélylila is, amelyek gyakorlatilag bármely téli ruhatárba tökéletesen beilleszthetők.

A backstage-ben töltött idő alatt bőven volt időnk jól szemügyre venni az Aquascutum modern, dolgozó nő ruhatárához illő hajviseletet, amit a TONI&GUY sztárfodrásza, Anthony Turner álmodott meg. A tetején kissé megemelt, oldalt hátrasimított haj (kipróbálhatod te is a TONI&GUY Spray Gel-lel) egyszerre volt feminin és maszkulin, ami a márkához illő nőalak erős karakterét hivatott hangsúlyozni. A kissé Japán hangulatú, geometrikus szemhéjvonal és a matt natúr arcbőr szintén jól illett a modern ruhákhoz.

A backstage-ben volt szerencsénk néhány szót váltani http://glamouronline.hu/divathirek/rajzak-kinga-szuzies-tavasza-5550>Rajzák Kingával is

Kattintsatok a képekre a galériáért!

London Fashion Week #2: Modern luxus az Aquascutum bemutatóján

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla