Ma este: Victoria`s Secret show

2012.november.7.

Végre elérkezett az újabb fehérneműshow, amit nemcsak nők milliói várnak, de a férfiak fantáziáját is ugyanúgy megmozgatja. Ez az az este, amikor az amúgy is gyönyörű modellek még csodálatosabban néznek ki tündöklő angyalszárnyaikban. Nemrég újabb részleteket hoztak nyilvánosságra a november 7-ei show-ról, ezeket gyorsan meg is osztunk veletek.

Palvin Barbi és a Victoria`s Secret csodás fehérneműje
Palvin Barbi és a Victoria`s Secret csodás fehérneműje

A fehérnemű-bemutatón 65 ruhában vonulnak majd fel a modellek, és 28 pár angyalszárnyas ruha fog gazdára találni. A kollekció megalkotása Thomas Todd nevéhez fűződik.

" Az idei show-t egy látványos témával fogjuk megnyitni, ami megadja az alaphangot az egész műsornak. Lesz benne nosztalgikus romantika és történelmi divat"- nyilatkozta Todd.

Lesznek új angyalarcú pofik is, többek között ma este fog debütálni Hilary Rhoda modell is. Az Estée Lauder szépségnagykövete nagyon izgul, Twitter oldalán tette közé a hírt.

A következő részletek is tovább növelik a nagy érdeklődést. Az már biztos, hogy Miranda Kerr egy zöldbársony, Swarowski kövekkel és tollakkal kirakott testhezálló dresszt fog viselni, ezek után, őt követi Alessandra Ambrosio, aki egy 500 millió dolláros melltartóban fog végigvonulni.

A show-n nagy szerepet kapnak a virágok, és lesz egy visszatekintés a régi, klasszikus Victoria`s Secret darabokra is. A modellek cipőit, mint az előző években Nicholas Kirkwood tervezte, ebben nem történt változás. Az egyik újdonság, hogy show-ban lesz egy jelenet, ami a Veszedelmes viszonyokat kelti életre Rihanna előadásával. Az énekesnő mellett még Bruno Mars és Justin Bieber is fel fog lépni, ezzel is emelve a műsor színvonalát.

Ilyen volt a 2011-es bemutató

Egy speciális jelmezt is terveztek annak tiszteletére, hogy a Swarovski és a Victoria`s Secret immáron 10 éve együtt valósítja meg ezt a híres fehérneműshow-t. "Rengeteg kristályt használtunk az idei show-hoz,e zzel szeretnénk megünnepelni az évtizedes együttműködést "- nyilatkozta Thomas.

Barbin kívül még 33 lányról tudjuk, hogy biztosan ott lesz a ma esti bemutatón. Lássuk a konfirmáltak listáját:

Hivatalos VS-angyalok: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson, Miranda Kerr.

Egyéb modellek: Palvin Barbara, Bregie Heinen, Cameron Russell, Cara Delewigne, Constance Jablonski, Dorothea Barth Jorgessen, Elsa Hosk, Flavia de Oliveira, Frida Gustavsoon, Hilary Rhoda, Isabeli Fontana, Izabel Goulart, Jacquelyne Jablonski, Jasmine Tookes, Jessica Hart, Joan Smalls, Jourdan Dunn, Karlie Kloss, Lais Ribeiro, Lily Donaldson, Maud Welzen, Shanina Shaik, Sharam Diniz, Toni Garn.

Friss fotó: Palvin Barbara & Victoria`s Secret

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói