Magyar származású színésznő lett a Women´Secret első videóklipjének előadója

2015.november.20.

Elsa Pataky a Halálos iramban című filmek magyar felmenőkkel rendelkező sztárja, igazi rockdívává változik a Women'Secret első videoklipjében. A nemzetközi divatcég innováció vezérelte kampánytörekvéseivel összhangban, új, limitált kollekcióját egy, Paula Ortiz által rendezett videóklipben tárja a nagyközönség elé.

A színésznő és modell Elsa Pataky, akinek klipjén keresztül debütál majd a Women'Secret új kollekciója, elmondta: "Szeretem a kihívásokat, sosem riadok vissza tőlük, annál izgatottabban állok eléjük. Amikor a Women'Secret felkért a projektre, bevallom, volt bennem egy kis félsz, mivel nem vagyok hivatásos énekesnő. Azonban mivel szakmai kihívásnak tekintettem, azonnal igent mondtam. Elképzeltem magam egy rocksztár bőrében és nagyon is tetszett a szerep. Izgatottan vártam a forgatást."

Elsa a videóklippen megcsillogtatja elragadóan buja és érzékien nőies oldalát. "A hangom ugyan már készen áll a feladatra, de a férjem előtt még nem mertem bizonyítani" – ismerte be viccesen a színésznő, akinek férje nem más, mint a végtelenül sármos Chris Hemsworth.

Elsa a női fehérneműk megszállottjaként elmondta, hogy szerinte a Women'Secret az a márka, ami a határokat feszegetve nyújt ízlésesen elegáns és nőies darabokat mindennapi viselethez. Kiváltképpen szereti a divatcég új, "I Feel Sexy" kampányát, ami azért áll közel a szívéhez, mert, mint mondta "anyaként talán még nagyobb kihívás szexinek érezni magunkat, mivel a folyamatos rohanásban nem jut elég időnk a hajunkra, a sminkelésre, sőt gyakran még arra sem, hogy tükörbe nézzünk… mindazonáltal mégis fontos, hogy időt szakítsunk ezekre a dolgokra, és szexisnek érezzük magunkat a bőrünkben".

A videóban Paula Ortiz rendező a márka nőies oldalát kidomborítva szeretné bemutatni a Women'Secret világát. "Szenvedélyem, hogy képekkel meséljek el történeteket, és ez a projekt különösen izgalmas kihívás számomra, hiszen a videóban a fő motívum a képek szépségének kihangsúlyozása és középpontba állítása lesz" – nyilatkozta.

Kattints ide és nézd meg a klipet:

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról