Magyarország igenis releváns divat szempontból

2014.augusztus.11.

Budapest Meets Brooklyn címen ugrik fel egyből a honlapon a képes interjú, melyben Áeron tavaszi és őszi kollekcióját úgy jellemzik, mint nagyvilági nőknek a legminőségibb anyagokból készített, teljesen hordható darabokat, melyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a fényűzés és a fiatalos trendek közt, minden túlspilázás nélkül.

Eszter, aki büszke magyar származására mesélt textiliparban dolgozó családi hátteréről, arról hogy legnagyobb álma saját márjkájának világhírneve lenne és az is kiderült, hogy főleg művészetek iránti szeretete, utazásai és emberek inspirálják a kollekciók megalkotásánál. Sőt, azt is elárulta, hogy legszívesebben Charlotte Gainsbourg és Léa Seydoux gardróbját pakolná tele Áeron ruhákkal!

Hajdu Niki és az Ív & Candie Andija korábban is hallott már egymásról, de a fotózás előtt pár hónappal ismerkedtek meg New Yorkban.

"Az egyik nap kiderült, hogy a Wild magazinnak fogok fotózni, ráadásul Andival! Nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy Áeron ruhák lesznek rajtam. A fotózás jó hangulatban telt és nagyon laza volt. Mindenki kedves volt, Andival pedig nagyon jól megértettük egymást, sokat nevettünk. Nagyon tehetséges fotós és tetszik, hogy nem mindennapit alkot. Igazi csajos estét tartottunk utána, elmentünk vásárolni, vacsorázni. Később pedig közösen kiválogattuk a képeket desszertkészítés közben." - mesélte Niki, az Áeron korábbi kampányarca.

Ismét egy csodás magyar együttműködés a világ másik feléről, melyre méltán büszkék lehetünk!

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Tedd & Ne tedd

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából