Mango kollekciót terveztek a bloggerek

2012.március.17.

A Mango mindig híres volt arról, hogy merészen követi az új utakat. Már 1995-ben volt websitejuk és 2000-ben nyitották meg az online üzletüket!

A MANGO TOUCH most egy speciális kollekció létrehozásának erejéig együttműködik a Werelse márkával, melyet három nemzetközileg is nagyon befolyásos blogger hozott létre. Az olasz Chiara Ferragni a www.theblondesalad.com, a mexikói származású, Amszterdamban élő Andy Torrea a www.stylescrapbook.com és a svéd Carolina Engman a www.fashionsquad.com blogok kitalálói és alkotói egy kapszula kollekciót álmodtak meg kedvenc spanyol márkánknak.

A kollekció kifejezetten kiegészítőket takar és egy izgalmas videó is készült a népszerűsítésére. Ha már spanyol márkáról van szó, érthető, hogy a világ egyik legcsúnyább hírességeként nyilvántartott Rossy de Palma színésznő is felbukkan a videóban, mint spanyol nemzeti büszkeség.

A karakteres színésznő divattal való kapcsolata is legendás, hiszen volt Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler múzsája is. A kollekció három csoportra osztható és április 12-től megrendelhető a www.mango.com oldalon.

Ízelítő a kollekcióból:

Mango, Mango Touch, kollekció, blogger

A Neon kollekció a hipermodern, mindig vibráló, szuperinteraktív nők szettje. Az áttetsző, neonsárga sarkú cipő izgalmas szettet alkot a bőr táskával és az Iphone-tokkal. Mert az Iphone-od nélkül ugye egy tapodtat sem mész?!

Mango, Mango Touch, kollekció, blogger

A Buckle kollekció igazi fétisdarabokat tartalmaz. Szuper, hogy a kényelmes, telitalpú fazont viselheted és lánccal díszített partitáskával és csuklószorítóval teheted a partiszettedet még ellenállhatatlanabbá.

Mango, Mango Touch, kollekció, blogger

Silver kollekció a kénylemes hétköznapok feldobására tökéletes. Miért is ne csillogna-villogna a mindent cipelő táskád és a laptoptáskád, nem is beszélve a könnyű, kényelmes, bebújós cipődről?!

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!