Megérkeztek a Fashion Days tavaszi válogatásai

2016.április.14.

A legnagyobb divatportál, a Fashion Days azt tűzte ki célul, hogy a tavasz érkeztével felforgatja ruhatárunkat, hisz épp itt az idő a változásra. A Fashion Days interaktív divateseményén a 2016-os tavaszi/nyári trendek ismertetése mellett Görög Zita és Varga Iza a divat nyelvén meséltek a stílusukat meghatározó fordulópontokról. A rendezvényen hazánk legnevesebb divatbloggerei adtak tippeket, hogy az új irányvonalakat hogyan építsük be egyszerűen ruhatárunkba.

Az interaktív rendezvényen a megszokottól eltérően hírességek és elismert divatbloggerek mutatták be a 2016-os tavaszi/nyári irányzatokat. A trendriportban 5 női (fémes hatások, újromantika, tengerész stílus, modern nőiesség, a naplemente színe) és 3 férfi vonalat (modern elegancia, csíkok, egyenruha) ismertettek a Fashion Days divatszakértői.

A népszerű színésznő, Varga Iza is a folytonos megújulást üdvözölte a nagyszabású rendezvényen. Iza a trendeket követve egy klasszikus tengerész stílusú szettet választott, amely a Francia Riviéra hangulatát tükrözte elegáns, csíkos darabjaival.

Az esemény központi témája a tavaszi megújulás és gardróbfrissítés, amely a hazai bloggervilágot is megbolygatta. Görög Zita és Varga Iza mellett Nagy Vivien (Fifty pairs of Shoes), Meyer Eszter (Masni), Festy (Festy in style) és Chaby (Smizedivat) magukon mutatták be idei kedvenc darabjaikat, és örömmel adtak öltözködési és életmód tippeket a megjelenteknek.

"Arra ösztönöznék mindenkit, hogy merjen változtatni, még ha nem is egyszerű. Akármikor kiléptem a komfortzónámból, és új színekkel, formákkal kísérleteztem, pozitív hatással volt az életemre. Ezért az eseményre is egy élénksárga nadrágot választottam, amelyet bátran ajánlok mindeninek, hiszen idén több kollekcióban is megjelenik ez az üde árnyalat" - mondta el Görög Zita, elismert modell és műsorvezető.

A sztárok és bloggerek által kiválasztott outfitek minden darabja már elérhető a Fashion Days webshopján, továbbá mobil applikációján a Time to Change: Tavaszi/nyári trendválogatás elnevezés alatt.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi