Megleptem magam egy klippel u00e9s egy ju00f3ku00e9pu0171 balett-tu00e1ncossal

2012.október.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR Women of the Yearen többszörösen jelölt Kozma Orsi Bajári Leventével, az Operaház magántáncosával forgatta legújabb videoklipjét. Az éneksesnő a GLAMOUR Online-on osztja meg elsőként a hamarosan publikus kisfilm kulisszatitkait.

A névnapomra esett az új klipem forgatásának napja. Nagyon vártam a felvételt, hosszú hetekig izgatottan készültünk. A dalt Szakos Krisztián barátom írta, a címe Óceán, és tulajdonképpen az újrakezdésről, az új lehetőségekről szól, arról, hogy holnaptól minden más lesz. És arról, hogy az elszántságom, a hitem, az energiáim annyira erősek, hogy minden akadályt elsöpörnek, akár egy óceánt is képesek szétnyitni. Ez akár a popzenei visszatérésemre is igaz.

A klip, amelyet Baráti Vince rendezett, Csapó Ádám és csapata vett fel, egy új Orsit mutat be. Egy szexi, tudatos nőt, aki tudja, mit akar, megy előre , hisz magában, és tudja, hogy az óceán túlpartján vár rá a boldogság és a siker. Különleges sztárvendége a kisfilmnek Bajári Levente balettművész, aki elsőre megérezte a klip hangulatát, profi, kreatív táncos.

Az Óceán nem akar többet, mint amit üzen. Egy dinamikus, pörgős dal, amit jó hangosan kell hallgatni és engedni, hogy a test táncra perdüljön. A ruhák, a koncepció, az ötletek, a sztori Vince és az én elképzeléseim alapján születtek. A ruhákat, a kiegészítőket úgy válogattuk, hogy ne legyen szokványos és keverjük a luxus darabokat a hétköznapival. Erre a forgatásra készült egy speciális testhez álló ruha, amit Abodi Dóra és Vince terveztek számomra, rendkívül látványos darab, az egyik kedvencem. Dórától egyébként az új kollekcióból a fejdíszek is nagy favoritok, zseniálisan mutatnak. A csodás sminkeket a Titkos Berni készítette.

A profi csapatnak köszönhetően a forgatás mindössze 16 órán keresztül zajlott, egy hosszú nap alatt végeztünk. Elég feszített tempóban dolgoztunk, a végére persze elfáradt mindenki. Remek hangulatban folyt a munka, sok vicces pillanatot éltünk át. A rózsaszirmokat például egyeként válogatták szét vagy öten, órákig tartott. A matrac, amit szintén a rózsás jelenthez használtunk, annyira nehéz volt, hogy az egész csapatra szükség volt, hogy bevonszolják a stúdióba. Szó szerint minden kézre szükség volt a kezes snittekhez, arany festékkel fújtuk be a jelentkezőket, de mivel a szer fogott, órákig feltartott kézzel kellett járkálniuk, mint a műtét előtt bemosakodott orvosok.

Egyszóval jó volt, szép volt, és remélem, a klip elnyeri majd a közönség tetszését! Jövő héten már láthatjátok a http://www.kozmaorsi.hu>www.kozmaorsi.hu

Kattintdatok a fotókért, hogy megtudjátok, milyen ruhákban láthatjuk majd Orsit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője