Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

2021.szeptember.17.

Több mint tíz évnyi tervezés, előkészítés és hihetetlen csapatmunka gyümölcseként, szeptember 17-én, délelőtt 10 órakor kitárja kapuit Magyarország legújabb plázája. Az Etele Plaza a modern kor innovációit alkalmazva, az újgenerációs igényekre szabva megannyi okos megoldással és kiemelkedő termékkínálattal várja a vásárlókat. Parkolást és tájékozódást segítő applikációval, Budán egyedüliként teljes Inditex kínálattal, valamint kétszintes Peek & Cloppenburg üzlettel, családbarát szolgáltatásokkal és megannyi nyereménnyel találkozhatunk már az első hétvégén.

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla
Fotó: Etele plaza

Hosszú hónapok óta hatalmas érdeklődés és kíváncsiság övezi a nagyközönség részéről az Etele Plaza megnyitását. Érthető módon, hiszen a Futureal fejlesztésében megvalósult pláza túlmutat azon, amit eddig bevásárlóközpontként ismertünk. A vásárlás, a szórakozás és kikapcsolódás új dimenzióját adja meg, a belvárostól 10 percre. Az évekkel ezelőtt megszületett különleges koncepció alapja az volt, hogy egy innovatív szemléletű élményközpont jöjjön létre Újbudán, tele csillogással, találkozással és divattal.

Tele csillogással

Az Etele Plaza egyedi belső tereiben megtalálható üzletek és szolgáltatások szintén friss, nemzetközi trendekhez illeszkedő kialakításokkal, széles szortimenttel és dizájnnal készültek a nyitásra. Itthon elsőként itt debütál például az Inditex csoport Soft koncepciója, csaknem 6300 négyzetméteren, valamennyi hazánkban elérhető (ZARA, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka) márkájával. Budán itt nyitja meg első üzletét két szinten a Peak & Cloppenburg, de olyan közkedvelt brandek, mint a H&M, a New Yorker, a CCC, a Deichman, Douglas, Pepco vagy a GAP sem hiányozhatnak a kínálatból. Első üzletét nyitja meg Magyarországon itt a Teilor luxusékszer márka is. Legekből valóban nem lesz hiány: legnagyobb budai üzletét nyitja meg a Müller és az eMAG is, ami külön showroommal és hatalmas raktárkészlettel várja az érdeklődőket. A teraszkapcsolatos Gasztro Placcon jó időben a szabadban is étkezhetünk, a családosok számára pedig külön kialakított étkezőterület áll rendelkezésre, gyerekeknek kialakított játszósarokkal és változatos programokkal. Ráadásul a kutyabarát Etele Plaza-ba négylábú kedvenceink is elkísérhetnek bennünket.

Támogató innovációk

A környezet megóvására külön ügyeltek a tervezők, hiszen 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület és a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása mellett, a BREEAM szigorú fenntarthatóság minősítéssel összhangban külön figyelmet kap a könnyű megközelíthetőség, az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése is.

Olyan előremutató technológiai újdonságok is segítik a plázába látogatókat, mint az Etele App, vagy az Óbudai Egyetemen fejlesztett, vakokat segítő, digitális Ariadné rendszer, az okospadok vagy a 250 kerékpárra alkalmas, részben okos tároló. A szeptember 16-ától letölthető applikációban olyan funkciók is elérhetők, mint az útvonaltervezés és parkolóhely-foglalás.

Az Etele Plaza ezzel nemcsak hazánkban, hanem nemzetközi színvonalon is egy új, követendő perspektívát jelent. A látogatók biztonságát és egészségük védelmét is a legkorszerűbb eszközök szolgálják. A Futureal „Stay Safe” kezdeményezésének megfelelően a belső terek és mosdók – ahol csak lehetséges – szinte teljesen érintésmentesek, a bútorok pedig antibakteriális, vírusölő felületet kaptak. A légtechnikai rendszer UV-lámpás csírátlanító szűrőegységei fertőtlenítő vegyszer használata nélkül tisztítják folyamatosan a levegőt.

Tele meglepetésekkel: már a nyitás napján változatos programokkal készülnek

Szeptember 17-től folyamatosan megújuló és izgalmas programok várhatók: a nyitó napon Balázsék fogják bearanyozni a reggelt, egy nagyszabású nyereményjátékkal, melynek során akár egy millió forintot is nyerhet egy szerencsés játékos, valamint óránként értékes ajándékok találnak gazdára a nap folyamán. Ezen felül október 10-ig a Facebook oldalon és a plázában egyaránt folyamatos nyereményjátékok várják az érdeklődőket.

Hivatalos weboldal: www.eteleplaza.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/eteleplazaofficial

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta