Mégsem közönséges? Újra kell a kebelcsoda a fehérneműcégnek!

2013.május.26.

Soha ne mondd, hogy soha! Ezt a rég igazságot kellett volna jobban meggondolnia a Victoria´s Secret stábjának.

Glamour szerkesztőség
Fotó: VS

A népszerű fehérneműcég tavaly, amikor az akkor 19 éves szőkeség elkezdett egyre látványosabb sikereket elérni a divatvilágban, megvált tőle. Kate Upton karrierje meredeken ívelt felfelé, de a fehérneműcégnél valaki kitalálta, hogy a dúskeblű szépség túl közönséges a márkának, és bár korábban dolgozott nekik, több munkát nem kapott. Annyira magabiztosak voltak, hogy még egy nem túl hízelgő nyilatkozatot is tettek.

Ennél jobban nem is lőhettek volna mellé, Kate Upton egy év alatt nemcsak a férfimagazinokat, vagy a bikinis kiadványokat hódította meg, de kiderült, hogy a divat ügyekben nagyhatalmú, és kényes ízlésű Vogue magazinnak sem közönséges az amerikai modell. Olyannyira nem, hogy az angol után idén még az amerikai változat is címlapra tette, nem is akátmilyen címmel.

Az egyértelmű siker a Victoria´s Secret álláspontját is megváltoztatta, hiszen láss csodát, ki pózol a legújabb, nyári katalógusuk címlapján? Nos, ezek után nem csodálkoznánk, ha az év végi nagyszabású show-n is felbukkanna Kate Upton. A kebelcsoda valószínűleg könnyedén alkudhatna ki magának mesés sztárgázsit, és még annak is örülhetne, hogy a fehérneműcég, finoman fogalmazva, bolondot csinált saját magából miatta.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói