Döbbenetes! Melania Trump 14 milliós kabáttal sokkolja a népet

Ki gondolta volna, hogy a First Lady élete sem fenékig tejfel? Melania Trump személye néhány hónapja a kamerák kereszttüzébe került, és bizony fájhat a feje az éles kritikáktól. Nemelég, hogy a férje sem egy kimondott gentlemanként bánik vele nyilvános eseményeken, öltözködését is gyakran bírálják.

A divatvilággal folytatott kálváriája azzal kezdődött, hogy az amerikai tervezők összefogtak Trump ellen és visszautasították a First Lady öltöztetését. Végül a Dolce & Gabbana Melania Trump mellé állt, és nyíltan szembeszállt a fél világgal. Azóta amerre csak jár zömében az olasz tervezőpáros kreációit viseli, kap is érte hideget-meleget.

Szaúd-Arábiában tett útjukon erősen bírálták amiért nem viselte a valláshoz illő fejkendőt, sokan tiszteletlennek is nevezték emiatt.

Ezt láttad? A divatvilág bemutatott Trump elnöknek

Ezután a Pápánál tett látogatás alkalmával már a protokollnak megfelelő fekete gombos ruhát választott, fején egy csipkés fátyollal. Csak éppen olyan rosszul állt neki, hogy gyakorlatilag 30 évet öregített rajta.

Szícíliai hivatalos vendégeskedésük során aztán csúnyán kihúzta a gyufát sokak szemében, ugyanis egy 51.500 dollár, vagyis több, mint 14 millió forint értékű, 3D-s virágokkal applikált Dolce kabátban jelent meg az ünnepségen. A 2017-es őszi kollekcióból származó darab minden kétséget kizárólag nagyon mutatós, viszont az ára még az exkluzív dizájner márkák ár kategóriájában is csillagászati nagyságrendű. Hogy mire volt jó ez a nagyzoló gesztus az emberek felé, egyelőre nem tudni, viszont Trumpék támogatói így is nagyon büszkék milliárdos elnökükre, és pazarló feleségére. Úgy néznek rá, mint a nagy amerikai álom megtestesítőjére.

Érdekes az óriási ellentét az előző, és az aktuális First Lady felfogása között: míg Michelle Obama igyekezett diszkrét ár kategóriájú ruhákban mutatkozni (H&M, J.Crew, Converse), addig Melania Trump még egy takaros budapesti lakás árát sem restelli elkölteni egy csinos tavaszi kabátra (már ha nem ingyen kapta a márkától). Ha hozzávesszük az ekrü ruhát, a retikült, a cipőt és az ékszereit, a teljes szettje már egy kisebb vagyont ér. Ha Melania továbbra sem ügyel a megjelenésére, könnyen válhat az ellenzék első számú célpontjává.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint