Nyárzáró fürdőruha-kavalkád Miami Beachen

Miami mindenki számára a strandolást, a vízisportok imádatát és a napozást jelenti. De ezen a nyáron egy olyan esemény is lezajlott itt, ami szintén emlékezetessé teszi ezt a híres tengerparti üdülőhelyet. A PARAISO Miami Beach Swim Week egy olyan négynapos rendezvénysorozat, ahol a strandoláshoz kapcsolódó divattermékek gyártásával foglalkozó márkák legjobbjai, többek között a Sport Illustrated, Maaji, a londoni Poster Girl, valamint JMP The Label mutatták be új kollekcióikat. Lehet hogy most tartunk az őszbe, de ez a hangulat mindenkit magával ragad!

Maaji divatbemutató
Maaji divatbemutató

Sztárok a kifutón és a nézők között

A fenntarthatóságot szem előtt tartva megálmodott gyönyörű fürdőruhákat mutattak be látványos showműsorok keretében olyan híres modellek, mint Camille Kostek és olyan neves színésznők, mint Brooks Nader. A kiváncsi közönség soraiban számos médiasztár, például Jason Derulo és más, jól ismert influenszer és divatújságíró is jelen volt.

Az első napon a Kolumbiából érkező több mint tíz vezető márka, köztük a Mar de Lua, a Smeralda Swimwear és a Mola Mola mutatta be unikális és a sokféle tervezői elképzelést felvonultató kollekcióját. A következő napon folytatódott a márkák bemutatkozása többek között a Just Bee Queen és a Lui Fama vonultatta fel a legújabb fürdőruha modelljeit a világ számos pontjáról érkező vendégek számára.

Poster Girl divatbemutató a Miami Soho Beach House-ban
Flying Solo divatbemutató
VDM Divatbemutató Miami Paraiso

A divathét egyik legizgalmasabb eseménye annak az öt most végzett fiatal tehetséges tervezőnek a bemutatkozása volt, akik az Instituto Marangoni Miami híres divatiskolájából kerültek ki.

Vogue & Paraiso a Miami Swim Weeken
Privát Showroom a Miami Swim Weeken, Olga Ferrara divatinfluenszer, That Gorilla Brand

A Sports Illustrated szintén káprázatos show-műsor keretében vonultatta fel a szebbnél szebb fürdőruhákat a W Hotelben a divathét második felében. Az eseményeket pedig minden este nagy népszerűségnek örvendő parti zárta.

Sports Illustrated Swimsuit divatbemutató
Sports Illustrated Miami Swim Week Show

Miami a hírnevéhez méltó helyszín volt a világ fürdőruhadivatját meghatározó márkák találkozására, ahol már most kiderült, hogy jövőre milyen modellek közül válogathatnak a víz, a strandolás és napozás szerelmesei.

Erdem Aktug a Paraiso Miami Swim Weeken
Heart of Stone féldrágakövek a Miami Swim Weeken
Privát showroom, Celeste Mogador párizsi ékszerek

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói