Minden idők legnagyobb közösségi média kampányában fehérneműben feszítenek a sztárok

2016.január.27.

Számos sztár szerepl a Calvin Klein 2016-os tavasz-nyári, Tyrone Lebon által fotózott tavaszi kampányában. Olyan hírességek pózolnak a márkának, mint Robert Pattinson barátnője, az alternatív popsztár FKA Twigs, Kendall Jenner, a dán színésznő Klara Kristin, az angol modell Adwoa Aboah, a holland topmodell Saskia de Brauw, valamint a modellkedéshez újra visszatérő Abbey Lee Kershaw.

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar

A kampány a közösségi médiában futótűzként kezdett terjedni, a résztvevők egymás után kezdték posztolni a képeiket az Instagram, Twitter oldalaikon, és a fotókat a #mycalvins hashtaggel látták el, a reklám szlogenjét a (I_____ in #mycalvins) a hírességek kiegészítése teszi teljessé. Így leírhatják, hogy ők mit csinálnak a Calvin Klein fehérneműjükben. Például a híres amerikai hip hop előadó, Fetty Wap így tweetelte: "I make money in #mycalvins" Abbey Lee szabadnak érzi magát, Kendrick Lamar pedig kiemelkedőnek érzi magát a Calvin Kleinjében.

Te hová nyúlkálsz Justin?

Justin Bieber

A kampányt szőke Justin Bieber kezdte el a szexi félmeztelen tetovált testének mutogatásával, miközben Calvin Klein alsógatyában feszít. Ez a kép a "I flaunt in #mycalvins." (Én büszkélkedek Calvin Kleinemben) megjegyzést kapta.

Egy római isten:

Justin Bieber

Kendall Jenner volt a következő résztvevő, ami nem véletlen, ugyanis korábban már számos más Calvin Klein kampányban is feltűnt, mint a Calvin Klein Jeans illetve Calvin Klein Underwear és azonnal a márka új kedvencévé vált, aki ezúttal, egy videót tett közzé, amelyben szexi képek követik egymást.

FKA is megmutatja:

FKA Twigs

"I want to be with you in #mycalvins. My new spring 2016 @calvin campaign… What do you do in yours?" (veled szeretnék lenni az én Calvin Kleinemben, Te mit csinálsz a tiedben?)

Abbey Lee Kershaw

Sasia és Kendall:

Kendall Jenner, Saskia de brauw

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját