Minták és a plus size nő? Így válaszd ki a megfelelőt!

2015.november.18.

A www.plus-size.hu magazin újabb tippekkel segít, hogy megtaláld a legcsinosabb darabokat!

Ne hidd el senkinek, aki azt mondja, hogy egy teltebb nőnek nem állnak jól a minták. Ez nem így van, hiszen sok esetben csinosabb lehet egy plus size nő mintásban, mint egyszínűben. Persze nem mindegy az anyag, a ruhák kombinációja, a szabásvonal és természetesen a minták mérete, elrendezése sem.

Csíkos: igen vagy nem?
Sokan visszavonulót fújnak, ha csíkos ruhákról van szó. Nem egyszer vékonyabb nőktől is hallani, hogy a csíkos tabu, mert vastagít. Pedig egy keresztbecsíkos felső kardigánnal és blézerrel tökéletes kombináció a molettebb nőknek is, ahogy a harántcsíkozás is. Egy A-vonalú szoknya vagy ruha esetében is szabad a csíkozás, pláne, ha a ruha felső része test vonalát követő, esetleg boleróval, karcsúsított blézerrel viseled.

Pöttyök bűvöletében
Kispötty vagy nagypötty, vagy felejtsük el? A legbájosabb minta, a férfiak egyik kedvence és a nők is örömmel viselik. A plus size nőknek sem kell lemondaniuk róluk, ami azonban fontos, hogy a tenyérnyi karikák helyett részesítsük előnyben az apróbb pöttyöket, vagy az úgynevezett tűpöttyös darabokat.

Virágok közt...
Az apróbb virágminták, vagy egyéb figuratív minták (szív, állatfigura stb.) előnyösebbek a nagy, kontúrozott mintáknál. Abban az esetben állhat jól a plus size nőnek a nagyobb virágminta, ha a körvonalak elmosódottak, foltszerűek, akár egy akvarell-festmény, illetve ha egy-egy olyan területre kerülnek a látványosabb minták, amelyek pont elterelik a figyelmet a problémás részekről.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint