Miranda Kerr a Swarovski új kampányának arca

2013.október.8.

A Kristályok Háza, a Swarovski, amelynek ékszer és kiegészítő kollekcióit vásárlók milliói imádják világszerte, legújabb reklámkampányához Miranda Kerr, ausztrál szupermodellt választotta nőideáljának életre keltésére.

Miranda Kerr
Fotó: NickKnight/Swarovski

A kampányt, mely 2013 őszén indul egy globális médiakampány részeként, a díjnyertes brit fotográfus, Nick Knight fényképezi a House and Holme munkatársa, Ronnie Cooke Newhouse kreatív irányításával.
A képeken a gyönyörű Miranda Kerr a Swarovski legkedveltebb nappalra és estére szóló termékeiben ragyog. Az ékszerek kiemelik természetes szépségét, a Nick Knight által választott, angol vidéki tájak, a pazar, rózsakerti csendéletek pedig tökéletes háttérként szolgálnak.

A nemzetközi kampány egy tévéreklámot is tartalmaz, melynek zenéjét Pharrell Williams énekes, dalszerző és producer írta és adja elő.
Nadja Swarovski, a Swarovski Igazgatótanácsának tagja a következőt nyilatkozta: "Nagy öröm számunkra, hogy olyan kreatív erőkkel dolgozhatunk az új kampányon, mint Ronnie Cooke Newhouse és Nick Knight. Nick kerti rózsái és Miranda frissessége, szépsége és eleganciája gyönyörűen kiegészítik és kiemelik a Swarovski modern ékszereit" – mondta az örökös.

Ronnie Cooke Newhouse kreatív igazgató így kommentálta a kampányt: "Miranda Kerr, angol kerti rózsák, Swarovski ékszerek, Nick Knight tehetsége és Pharrell Williams eredeti zenéje - a tökéletes összhangból szépség, melegség, divatosság és kívánatosság születik. Csupa olyan dolog, amit szeretünk…" – nyilatkozta a Swarovski vezetője.

A kampányvideót itt tekintheted meg:

Itt pedig bekukkanthatsz a színfalak mögé:

Ez is érdekelhet

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Ezek a sztárok bebizonyították, hogy egy új frizura teljesen megváltoztatja a külsőt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói