Négygyerekes meleg pár a divatmárka szupercuki kampányában

2017.augusztus.26.

Kordale Lewis és Kaleb Anthony még három évvel ezelőtt váltak igazán ismertté, amikor a meleg pár posztolt az Instagramon egy fotót, hogy miként készülődnek kora reggel a fürdőszobában a kislányaikkal, akiknek természetesen be kell fonni, kontyba rendezni a frizuráját indulás előtt.

Kaleb és Kordale, az apukák
Fotó: Instagram

Az atlantai pár azóta is a média egyik nagy kedvence, főként azért is, mert ahogy Kordale és Kaleb már többször is nyilatkozott feketeként még nehezebb felvállalni a másságukat, azt meg pláne, hogy gyerekes szülőként alkotnak családot, ráadásul nem is kicsit, hiszen immár négy gyerekük van.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Being fathers is getting our daughters up at 5:30 am making breakfast getting them dressed for school and putting them on the bus by 6:30 .This is a typical day in our household . It's not easy but we enjoy every moment and eveny minute of #fatherhood . #proudfathers #blackfathers #prouddads #gaydads Kordale N Kaleb (@kordalenkaleb) által megosztott bejegyzés, 2014. Jan 14., 07:17 PST

A pár felkeltetett az Acne Studios figyelmét is, akik legújabb kampányukhoz kérték fel a különleges családot, így mind a hatan szerepelnek a képen a rögbi pólós darabokban. A képek annyira cukik lettek, hogy szó szerint elolvadunk.

Az Acne Studios kampányában a család
Acne Studios

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!