Nevetséges nadrág érkezett az ASOS-tól. Kiderült, hogy rengetegen rendeltek belőle

2016.május.31.

Az ASOS nem véletlenül népszerű online divatáruház, hiszen elérhető áron kínál a legújabb trendekkel harmonizáló darabokat, és a használata is egyszerű, és a minőség pedig megbízható.

George felpróbálta a nadrágot
George felpróbálta a nadrágot

Ahhoz, hogy egy online kereskedelmi oldal népszerű legyen, pontosan ezek a tulajdonságok nélkülözhetetlenek. Az ASOS most keveredett igazán kellemetlen ügybe, de úgy tűnik, most aztán rendesen. A lavinát George Riggall indította el, aki 32-es hosszúságú farmert rendelt magának az oldalon, de a gatyát akár gólyalábakkal is viselhetné, ugyanis nevetségesen hosszú szárú nadrágot kapott.

A fiú a Twitteren osztotta meg a tapasztalatát, és erre kiderült, hogy közel sem ő az egyetlen, aki óriásoknak tervezett nadrágot kapott a cégtől. Még csak azt sem lehet modani, hogy csak az egyik fazon szabásával volt valami probléma, mert folyamatosan jönnek az újabb és újabb fotók a csalódott vásárlóktól, akik hasonlóan nevetségesen hosszú szárú nadrágot kaptak az oldaltól, de eddig nem sejtették, hogy a problémájuk nem egyedi eset. Még jó, hogy kiderült, így legalább a cég számára is világossá vált, hogy a vásárlóik anatómiai felépítése egészen másmilyen, mint amit eddig elképzeltek.

Alex lábai sem elég hosszúak ehhez a nadrághoz
Esme is belenőhet még ebbe a farmerbe
Sarah megmutatta, hogy máshol mekkora egy 32-es hosszúságú nadrág, végülis azt nem mondhatja, hogy keveset kapott a pénzéért

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói