November 26-án megnyitja az első Cos bolt a kapuit Budapesten!

2015.november.25.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a világhírű és csúcsminőséget kínáló Cos márka megnyitja első magyarországi üzletét Budapesten. Most végre elérkezett a várva várt pillanat, november 26-án, az Andrássy út 33. szám alatt fedi fel kínálatát először a nagyközönség előtt az H&M csoporthoz tartozó különleges ruhamárkája.

Ma reggel már bejártuk a boltot, és hihetetlen megnyugvással töltött el, hogy végre egy igazán trendkövető, ugyanakkor letisztult, nagyvilági márkát köszönthetünk Budapesten. Ami az árakat illeti, semmivel sem drágábbak a Cos darabjai, mint amit az itthon jól ismert fast fashion márkák kínálatában találni, úgyhogy senkit se riasszon el a luxusboltok mellett található Andrássy úti üzlet.

Nagyon reméljük, hogy Magyarországon is olyan közkedveltségnek fog örvendeni a Cos, mint amilyen rajongás övezi Londonban, Párizsban, vagy Bécsben.

Mindenképpen látogass el az elegáns üzletbe november 26-án délután 12 órától, ahol megtalálod az aktuális őszi-téli női, férfi és gyerek kollekció darabjait, valamint a következő, 2016-os tavaszi szezon kínálatából is szemezgethetsz.

És, ha már az H&M-nél tartunk, ne feledd, hogy december 4-én 25%-kal olcsóbban vásárolhatsz a Vörösmarty téri boltban, illetve Győrben és Szegeden az Árkádban, ha nálad lesz a decemberi GLAMOUR magazin az H&M Shoppingpartin.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói