Nyerj divatfotózást a jótékonykodással!

Ha támogatod a Rejtett Kincsek Alapítványt, most akár egy divatfotózást is nyerhetsz!

Random Shooting Day 199 / photo: Wlcsek; hair, mood: Koczka; makeup: Endes Nikoletta; modell: Kitti (White Model Management)
Random Shooting Day 199 / photo: Wlcsek; hair, mood: Koczka; makeup: Endes Nikoletta; modell: Kitti [White Model Management]

Koczka mesterfodrász, a szakma szerelmese 25 éve. 5 éve létrehozott egy a divatszakma kreatív alkotóiból (fotósokból, sminkesekből, stylistokból és modellügynökségekből) álló művészeti műhelyt Random Shooting néven, ahol – a Random Triphez hasonlóan – minden csütörtökön összegyűlnek, és fotósorozatot készítenek. Mivel a csoportban már körülbelül kétszázan vannak, minden héten más felállású csapat dolgozik együtt.

Ez egy picit össze is hozza a szakmát.

– meséli Koczka. Az volt a célom ezzel, hogy a szakmabeliek találkozzanak egymással, megismerjék egymást és közösen alkossanak csodaszép dolgokat. Ami még fontos, hogy mindenki önként, teljesen ingyen vesz részt a projektben, a szakma szeretete miatt, hogy szabadon alkossunk, ami portfólióépítésre is alkalmas, ettől zseniális ez az egész!

Az elmúlt 5 év alatt 199 fotósorozat készült. Az első 50 sorozat után a mesterfodrász úgy döntött, hogy az elkészült képekből kiállítást szervez – akkor közel félmillió forint gyűlt össze. Azóta minden évben más-más alapítványnak vagy egyesületnek ajánlják fel a kiállításokból befolyt összegeket (Suhanj! Alapítvány, Fábián Juli Emlékalapítvány, Trauma Ambulancia, Magyar Hospice Alapítvány).

Mivel 2021 a Down-szindróma éve, most a Rejtett Kincsek Alapítványnak szeretnének segíteni. Idei kiállításukat a járvány miatt november 26-áról a jövő évre kellett halasztaniuk, viszont az alapítványnak még idén szeretnének segíteni. Ezért egy felhívást tettek közzé.

Mindazok, akik ennek a felhívásnak eleget téve, bármilyen összeggel támogatják 2021. december 31-ig a Rejtett Kincsek Alapítványt, azok közül kisorsolnak két adományozót, akik a modelljei lesznek a következő, azaz a jubileumi 200. Random Shooting Day-nek.

A Rejtett Kincsek Alapítvány számlaszáma: 11600006-00000000-79848619 https://www.downegyesulet.hu/adomany

Az átutaláskor a megjegyzésbe beírandó: Random Shooting Day 2021

A befizetésről szóló igazolást és az elérhetőségedet, hogy a nyereményről tudjanak értesíteni, erre az email címre kell elküldened: randomshoothingday@gmail.com

A sorsolás időpontja: 2021. december 31.

A fotózás időpontja: 2022. január 13.

Támogasd te is a Rejtett Kincsek Alapítványt!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói