Nyugdíjba vonul a legjobban kereső szupermodell: Gisele Bündchen

2015.március.17.

Már közel 20 éve, hogy a brazil szupermodell, Gisele Bündchen uralja a kifutókat, idén mégis úgy döntött, itt az ideje visszavonulnia. A 34 éves kétgyermekes anyuka, az áprilisban megrendezésre kerülő Sao Paolo Fashion Weeken lejt végig utoljára azon a bizonyos kifutón.

Gisele Bündchen a 2015-ös tavasz-nyári Chanel show kifutóján
Gisele Bündchen a 2015-ös tavasz-nyári Chanel show kifutóján
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A brazil divatház, a Colcci bemutatóján láthatjuk utoljára, a modell egyébként évekig volt a farmereiről ismert márka arca. A világ egyik legjobban kereső szupermodellje 2000-ben nem kevesebb, mint 25 millió dolláros szerződést kötött a fehérneműóriás, Victoria´s Secrettel, ezzel ugrott a kereseti lista élére, ahonnan azóta is elmozdíthatatlan. A brazil modellek térhódítását megalapozó Gisele Bündchen aztán 2007-ben szakított a bugyis céggel. Ettől függetlenül továbbra is ő maradt a legjobban fizetett modell.

Az utóbbi években a kifutón nem túl gyakran láthattuk, legutóbb tavaly a Chanel óriástüntetéses bemutatójának sztárja volt. Most azonban bejelentette, hogy visszavonul a modellkedéstől.

Gisele 1997-ben a Sao Paolo divathéten

Igaz, elmondása szerint nem lesz teljes a búcsú, hiszen jelenleg is szerződésben áll többek között a Chanel és Under Armour csapatával, de úgy gondolja, itt az ideje, hogy több időt töltsön férjével, az amerikai futballjátékos Tom Brady-vel, és gyermekeikkel, Benjaminnel és Viviannel. A befejezés úgy tűnik mégsem lesz olyan szomorú, ugyanis a modell egyik nagy álma válik valóra azzal, hogy kifutós karrierje végére hazai pályán, Brazíliában tehet pontot.

Nagyon sajnáljuk, hogy Gisele Bündchen visszavonul, de azért reméljük sok mesés kampányban láthatjuk még a jövőben!

1998-ban a Jean Paul Gaultier kifutóján

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói