Business casual, athleisure, high fashion: megérkezett a 2021-es tavasz-nyári kollekció!

Szponzorált tartalom

2021.április.27.

A Modivo és az ecipo.hu közösen hívta életre a Supervision Fashion Show-t: a március végén megtartott online divatbemutató keretében prezentálták a kínálatukban szereplő márkák széles portfóliójának 2021-es tavaszi-nyári kollekcióit. A több mint tizenhárommillió megtekintést számláló bemutató továbbra is elérhető, így akár most is visszanézheted a Modivo YouTube csatornáján.

Monika Jagaciak lengyel topmodell a Supervision Fashion Show online divatbemutatón
Monika Jagaciak lengyel topmodell a Supervision Fashion Show online divatbemutatón
Fotó: Modivo

A Modivo és ecipo.hu szervezésében létrejött online divatbemutató a szél és a víz energikus motívumai köré építette fel a 2021-es tavaszi-nyári kollekció bemutatását. A fő téma a festői jeleneteken átfújó szél, amely a pozitív energiát és az izgalmas változások vágyát hirdeti. Tengeri felvételek, nagy hullámok, csillogó homok és más tájképek tökéletesen egészítették ki a szezon stílusait. A Supervision Fashion Show díszletét energikus – külön az eseményre szerzett – zene koronázta meg, amely egyedülálló hangulatot teremtett.

Mögöttünk van egy csodálatos esemény, amely tükrözi a divat és technológia iránti szenvedélyünket, ötvözve az aktuális trendeket és inspirációkat a kiváló minőségű termékekkel. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a járvány és az ezzel járó nehézségek ellenére sikerült biztonságosan bemutatnunk a legújabb globális kollekciók portfólióját, amit a 2021 tavaszi-nyári szezonra terveztünk – mondta Marcin Grzymkowski, az eobuwie.pl SA vezérigazgatója.

GUESS Karolina Pisarek
Fotó: Modivo

A prémium márkás webshop és társmárkája szervezésében létrejött showban közreműködtek olyan híres brandek is, mint a Converse, a Guess, a New Balance, a Liu Jo, a John Richmond és Rage Age. Többek között olyan nemzetközi divatmagazinok top stylistjeinek kreációit is láthatod az online bemutatón, mint Vogue, Elle, Cosmopolitan, valamint Glamour.

A Modivo & ecipo.hu Supervision Fashion Show darabjainak bemutatását olyan közismert modellek nevei fémjelzik, mint Monika JAC Jagaciak, aki nyitotta és zárta a műsort, továbbá Karolina Pisarek, Sandra Kubicka, valamint Jakob Kosel és Piotr Czaykowski, Sebastian Chłodnicki.

Nagyra értékelem az emberekkel való munkát és azt az energiát, amit tőlük kaptam. Hiányoztak az emberek és a divatbemutatók hangulata. Amellett, hogy összehoztuk ezt az online eseményt, nagyon szórakoztató volt mindenkivel találkozni és együtt dolgozni egy olyan nagy projekten, mint a Modivo és az ecipo.hu Supervision Fashion Show –mondta Monika Jagaciak, topmodell.

Monika Jagaciak lengyel topmodell
Fotó: Modivo

A 2021-es kollekcióról

A kollekcióban előtérbe kerül a monokróm, a sportos elegancia, valamint a business casual stílusvonal. A bemutatón szerepelnek high fashion stílusú ruhadarabok, ugyanakkor a kényelmes, szabadidős és üzleti alkalmi szettek is láthatóak egy-egy modern csavarral. A monokróm total look divatos bézs árnyalatban, a boho részletek és az eklektikus 80-as és 90-es évekre való utalás, valamint a kényelmes stílusok – sportruhák, nadrágok és pulóverek a legjobb minőségű anyagokból – az új Modivo és az ecipo.hu kollekcióinak fő irányvonalai. Bár a jelenlegi helyzet nem kedvez az estélyi ruhák viselésének, nem hiányozhattak a bemutatóról ezek a fantasztikus ruhaköltemények sem.

Lássuk az irányvonalakat részleteikben!

A legforróbb trendek: high fashion

A stylistok értelmézésben jelentek meg a 2021-es tavaszi-nyári szezon legforróbb trendjei a Modivo & ecipo.hu Supervision Fashion Show kifutóján. A monokróm megjelenéseket főleg pasztell árnyalatokban, például kék, rózsaszín és bézs színekben mutatták be. A Boho benyomások a legújabb kollekciókban is erősen képviseltetik magukat: fodros, fonott kosarak és finom szandálok formájában, amelyek ideálisak a nyárra.

Liu Jo Sandra Kubicka
Fotó: Modivo

Divat és kényelem: athleisure

Az athleisure stílus röviden: sportos elegancia divatos formában. Az átmeneti szezonális trendekkel ellentétben az athleisure egy fenntartható választássá vált, amely bevezeti a többfunkciós divatot a mindennapjainkba. A sportelemek hétköznapi vagy akár elegáns ötvözése nem újdonság a divat világában. A nők egy ideje sneakereket, trikókat vagy éppenséggel boyfriend stílust csempésznek a megjelenésükbe, így nyerve eredeti és kényelmes, ugyanakkor stílusos kombinációkat. Ez fordítva is működik: divatos athleisure megjelenést lehet létrehozni az alkalmi ruhák és a sportruhák párosításával is.

ICEBERG Anna Markowska
Fotó: Modivo

Öltözz ki: business casual

A professzionális és a hétköznapi stílusok közötti megfelelő egyensúly megtalálása időnként kihívások elé állíthat – az egyértelmű betartandó szabályok nélkül az üzleti alkalmi stílus az egyik legzavarosabb ruházati stílus. Így a bemutató során az üzleti alkalmi stílus modern változatának megjelenéseit mutatták be, amik sokunk számára bizonyulhatnak rendkívül hasznos inspirációs formának. A kifutón eredeti, eklektikus összefonódások jelentek meg, ideértve a melegítőnadrágot túlméretes ingekkel és sneakerrel kombinálva, valamint az elegáns felsők, laza aljú nadrágok és elegáns magas sarkúval párosítva.

John Richmond
Fotó: Modivo

Megnéznéd a nem mindennapi online divatbemutatót, a tavasz-nyári szezon legforróbb darabjait? Akkorkattints IDE!

A kiállítás technológiai partnere a Mastercard és a PayU voltak.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói