Óriási szenzáció! Cara Delevingne visszatért! A Saint Laurent divatház arca lett

2016.március.31.

Már egy ideje nem láttuk Cara Delevingne-t divatkampányban, pedig volt egy idő, amikor szinte minden egyes divatház hirdetéséből ő nézett vissza ránk. A fiatal modell tavaly azonban komoly bejelentést tett, elege lett a modellkedésből, kiábrándult a szakmából, felhagy a divattal és filmes karrierjére koncentrál.

cara delevingne
Fotó: HediSlimane/SaintLaurent

Nos, úgy tűnik, mégsem gondolta ennyire véresen komolyan a kilépést, hiszen máris visszatért a kamera elé ráadásul nem is akármilyen kampányban, hanem egyenesen a Saint Laurent La Collection de Paris névre keresztelt couture kollekciójának az arcaként. A 23 éves angol szépség már szerepelt a francia divatmárka hirdetéseiben, konkrétan az első kollekciónak volt a reklámarca, ami Hedi Slimane vezetése alatt készült.

Rögtön felröppentek a pletykák, hogy Cara Delevingne visszatérésének a Saint Laurent hirdetéseibe szimbolikus jelentése van: Hedi Slimane-ról már jó ideje híresztelik, hogy leköszön a divatház éléről, Cara exkluzív felbukkanása pedig ennek a ciklusnak a lezárását jelképezheti. Vajon tényleg ez lenne Hedi Slimane hattyúdala a Saint Laurent kreatív igazgatójaként?

Nos, nem tudjuk, mi igaz ebből és mi nem, de egy dolog biztos, Cara Delevingne nagyon hiányzott már a divatvilágból, és reméljük, nagyon komolyan gondolja azt a Twitter bejegyzést, amiben azt írja a Hedi Slimane által fotózott fekete-fehér képekhez, hogy "Sosem hagyom abba".

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt