ORSAY-GLAMOUR Shoppingparti a márka két üzletében!

2019.augusztus.30.

Gyere és ünnepeld velünk az ORSAY 20. születésnapját egy szuper Shoppingpartival szeptember 14-én az Allee és az Árkád ORSAY üzleteiben!
A márka idén ünnepli kerek évfordulóját, melynek alkalmából egy exkluzív GLAMOUR Shoppingpartival várunk téged, ahol többek között csillámtetoválással, falatnyi kis finomságokkal és nyereményjátékokkal is készülünk. Ezen a jeles napon 20% kedvezménnyel szerezheted be a ruhadarabokat és kiegészítőket a márka összes üzletében és webshopján egyaránt. Abban az esetben, ha az Árkád és az Allee ORSAY üzletében vásárolsz, kérheted a GLAMOUR stylistjának segítségét a számodra legmegfelelőbb, divatos darabok kiválasztásában.

Vásárlás esetén lehetőséged lesz pörgetni a GLAMOUR szerencsekerekén, és ha ügyesen pörgetsz, szuper nyereménnyel gazdagodhatsz!
Nem tudsz eljönni az Allee-ba sem az Árkádba? Ne csüggedj!

A születésnap másik nyereményjátékában az ország bármely ORSAY üzletében részt vehetsz, hiszen a játékszabály nagyon egyszerű: 09.12-e és 10.10-e között, ha a márka bármely magyarországi üzletében jársz, csinálj egy képet a legújabb 'Urban Chic- Glamour Favorite' kollekció egy általad kiválasztott outfitjében az üzlet próbafülkés tükre előtt, majd töltsd fel a képet a saját instagram oldaladra az #orsay20#glamourorsay hashtagekkel!

A játék végezetével a GLAMOUR szakmai zsűrije kiválasztja a legjobb fotókat, melyek feltöltői szuper nyereményekkel gazdagodnak!

Ne hagyd ki az alkalmat, hiszen a főnyeremény egy 200 000 forint értékű vásárlás az ORSAY üzletében, amihez szakmai segítséget nyújt a GLAMOUR stylistja! Ezen felül számos egyéb, csábító nyeremény kerül kiosztásra, mint 10 darab 20 000 forint értékű vásárlási utalvány, 10 darab Beautyfesztivál jegy, 20 darab ORSAY szett, egy divatos táskával és hozzá illő parfümmel. Próbáld fel a legvagányabb szettet a kollekcióból, és légy kreatív, legyél az ORSAY modellje egy kép erejéig!

Várunk szeretettel a különleges születésnapi shoppingpartinkon szeptember 14-én!

Olvasd el a játékszabályzatot és adatvédelmi tájékoztatót!

Ez is érdekelhet

Ez a csillagjegyednek megfelelő énidő

Ez a csillagjegyednek megfelelő énidő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk