A 2023-as Oscar-gála ragyogó sztárjai meghódították a vörös szőnyeget

A divatrajongók szerint a legnagyobb dolog az Oscar-gálán, ha valakinek virtuálisan odaítélik a legjobban öltözött sztár díját. Kétségtelen, hogy a világ legnagyobb filmes díjátadójának vörös szőnyege teret adott már néhány divattörténelmi pillanatnak, és az is biztos, hogy a nagy divatházak versengenek azért, hogy az ő kreációikat viseljék a világsztárok. Nincs ennél jobb reklám - sem a divatháznak, sem a színészeknek!

Jamie Curtis és Cara Delevigne az Oscar gála 2023 vörös szőnyegén tökéletesen példázzák, hogy a generációk igeneis megérthetik egymást
Jamie Lee Curtis és Cara Delevigne a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén tökéletesen példázzák, hogy a generációk igenis megérthetik egymást
Fotó: Getty Images

Az 95. Oscar-gála hagyományosan a nagyestélyik és luxus ruhaköltemények divatbemutatójának is beillik. A világsztároktól zsúfolt nagyszabású díjátadón az év legjobb filmes alkotásait díjazzák a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben, ahol idén Jimmy Kimmel humorista harmadik alkalommal vezeti az eseményt.

Bárki is nyeri idén a díjakat, nem vitás, hogy a vörös szőnyeg ruhakölteményei, éppen annyira beszédtémák lesznek, mint az, hogy ki is lett Oscar-díjas. Vajon ki lesz a legjobban öltözött? Vajon ki viszi el idén a pálmát a vörös szőnyegen?

Neked melyik a kedvenc öltözéked?

Eva Longoria a 2023-as Oscar-gálán
Fotó: Getty Images

A 21. század legdrágább Oscar-díjátadós szettjei

Florence Pugh hollywoodi királynőként érkezett a 2023-as Oscar-gálára

Tudj meg többet az Oscar-gáláról:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói