Palvin Barbara Karl Lagerfeld legújabb múzsája

2017.október.6.

Palvin Barbara már eddig is igencsak impozáns önéletrajzába most már azt is felveheti, hogy Karl Lagerfeld csapatának a tagja! A divatcsászár Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt, ráadásul egy Budapesten készült fotóval Barbiról.

Palvin Barbara Karl Lagerfeld legújabb múzsája
Fotó: rex/puzzlepix

Láttad? Palvin Barbara a legnagyobb sztárokkal lépett a kifutóra

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> The amazing @realbarbarapalvin is the newest member of #TeamKarl! Read her story by cliking the link in the bio. #KARLLAGERFELD KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 6., 03:00 PDT

Lagerfeld volt az elsők között, aki felkarolta a magyar topmodell még alig tinédzserként, és beválasztotta a Chanel bemutatójára, miután leszólította őt egy modellügynök Budapesten mindössze 13 évesen. Valószínűleg senki sem gondolta abban a pillanatban, hogy felfedezték Magyarország legsikeresebb topmodelljét, de hogy Barbi nem, az tuti.

Palvin Barbara azzal együtt, hogy ma már a legnagyobb szupersztárokkal bandázik, ugyanaz a cuki fiatal lány maradt, aki volt: kicsattan a barátságos, kedves, pozitív energiától. Amellett, hogy hihetetlenül szexi fotókat posztol a közel 7 milliós követőtáborának Instagramon, a magyar szépség szabadidejében a focit szereti, magyar népdalokat énekel és filmeket néz – olvasható a Karl Lagerfeld oldalán található rövid leírásban.

A #TeamKarl legújabb tagjával egy villáminterjút is olvashatsz az oldalon! És már most tűkön ülve várjuk, hogy mire készül a Barbi és Karl a közeli jövőben!

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói