Palvin Barbara nagyon szexi címlapon szerepel

2016.augusztus.23.

Ki mondta, hogy Palvin Barbara már csak egy celeb, aki csupán sztárokkal bulizik, és vörös szőnyeges partikra jár? A magyar topmodell karrierje egy pillanatra sem torpant meg, éppen most jelent meg legújabb címlapos szereplése, ráadásul egy nem is akármilyen publikációban.

Palvin Barbara
Fotó: rex/puzzlepix

A Nero Journal a nagyon kifinomult és exkluzív vizuális élmények rajongói számára készül limitált példányszámban. Az eddig mindössze két lapszámos magazin harmadik kiadványát is kifejezetten gyűjtőknek szánják. A lap célja, hogy a művészet, a divat, a költészet és a zene egy olyan csúcsminőségű ötvözetét adja át az olvasóknak, amellyel a modern kultúra egy új és merész szemléletet nyújtja. Ehhez elmaradhatatlan a magas minőségű vizuális inspiráció, főként fotók formájában, és itt jön a képbe Palvin Barbara, akit a Nero Journal 2016-os számához Ajkai Dávid fotózott.

Palvin Barbara Nero Journal
Fotó: Ajkai David / Nero Journal

Nézd meg Palvin Barbara fülledt fotóit az ukrán Vogue magazinból

Nem ez az első alkalom, hogy a magyar fotós és a szépséges Palvin Barbi együtt dolgoztak, minden eddigi közös munkájuk fenséges lett, úgyhogy ettől a sorozattól sem várunk kevesebbet.

A magazint te is megrendelheted 30 dollárért, de igyekezz, mert csak nagyon kevés számban kapható, és ne maradj le róla.

Ez is érdekelhet

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói