Rebellis énekesnő, kopasz lány - a Just Cavalli szabad szerelmet hirdet

2015.január.10.

A 2015-ös tavasz-nyári szezon a divatvilágban nagyon erős versenyt hozott a reklámpiacon.

A márkák próbálják egymást felülmúlni és minél érdekesebb kampányokkal előrukkolni. Nem kevés márka fordult igazi világsztárokhoz a modellek helyett, hogy ezzel is minél nagyobb figyelmet tudjanak kicsikarni a termékeiknek. Azonban néha felmerül a kérdés, hogy egy-egy sztár felbukkanása a reklámplakátokon nem éppen a márkát szorítja háttérbe? Ahogy ez például a Calvin Klein új kampányánál most zajlik.

A kisebb hirdetésekben is akadnak persze csemegék, a Just Cavalli például a Coachella fesztivál hangulatát akarta visszaidézni. Roberto Cavalli lazább vonalánál idén a szabad szerelem lesz a jelszó. A valóban kissé hippis, fesztiválos hangulatú reklámfotókban azonban semmi igazán kihívó nincs. Igaz a kopaszra borotvált fejű lány nem éppen szokványos kampányarc, mint ahogy nem az a Just Cavalli hirdetésének igazi sztárja sem.

Az olasz márka ugyanis a francia alternatív zene legnagyobb ígéretét is felkérte a fotókon való szereplése. A képeken szinte nem is szőkére, hanem inkább őszre festett hajú lány ugyanis nem más, mint Soko, a színésznőből zenésszé avanzsált fiatal tehetség.

Soko három éve megjelent albumával a vájtfülűek egyik titkos favoritja lett, akinek idén tavasszal megjelenő albumától a hozzáértők azt várják, hogy igazi áttörést hoz majd a karrierjében. Hogy miként került az underground sztár a Just Cavalli hirdetésébe, nos Soko vállaltan biszexuális, így aztán a szabad szerelemet hirdető kollekciónak igazán hiteles reklámarca lehet.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!