Rihannán spórolt a Gucci?

2011.június.7.

Három évvel ezelőtt Rihanna és a Gucci szorosra fűzte kapcsolatukat, a popsztár a kifutón, és reklámokban is megjelent, mint a márka arca.

Riri egy jótékonysági összefogás keretében népszerűsítette a Gucci Heart Tattoo kollekcióját. Nemrég megírtuk, Frida Giannini különösen büszke rá, hogy olyan feltörekvő sztárokat mutattak be a divatvilágnak, mint például a barbadosi popsztár. A Gucci egy volt alkalmazottja szerint azonban ez csak jól hangzó pr, a valójában azonban spóroltak Rihannán.

Josephine Robinson, aki most fel is jelentette a divatházat, egykor Rihanna szerződésén dolgozott, és állítólag olyan utasításokat kapott a főnökétől, amelyekkel megrövidítették a popsztárt. Amikor kiderült, hogy Riri nem amerikai állampolgár, akkor a magas adóra hivatkozva 30%-ot visszatartottak az énekesnő pénzéből. Robinson szerint azonban ez még nem minden, hiszen Stan Sherwood, akinek a beosztottja volt, a pénzmegvonás mellett még rasszista kijelentéseket is tett Rihannával kapcsolatban.

A hölgyet tavaly kirúgták a Guccitól, állítása szerint azért mert panaszt tett az ehhez hasonló események miatt a felsőbb vezetésnél. Most egy 5 millió dolláros kártérítési pert indított az olasz márka ellen. John Galliano idei bukása után a rasszista vádakra nagyon érzékeny a divatvilág, így nem csoda, hogy a Gucci azonnal ellentámadásba ment át, és máris hitelrontásért szándékozik beperelni volt alkalmazottját. Rihanna egyelőre hallgat.

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói