Robert Pattinson meglepő, de nagyon izgalmas bejelentést tett

2016.március.10.

A Twilight szexi Edwardja nagyon meglepő bejelentést tett. A Dior Homme legújabb kampányának aktuális szereplője nagyon jól érzi magát a divatközegben, és most még többet fog majd forgolódni benne.

A Numéro magazinnak készült új interjújában Robert Pattinson elmondta, hogy már 2 éve titokban a saját ruhakollekciójának tervein dolgozik, és már néhány darab készen is van.

"A ruháim nagy részét, főleg olyan városok inspirálták, ahova elutaztam. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem az utazásaim során, főleg anyaghasználat területén, amelyeket hasznosítok munkáimban. Los Angelesben például nagyon könnyű farmerrel dolgozni, illetve munkaruhákat tervezni. Angliában megtanultam gyapjúval és kötöttáruval dolgozni. Amit csinálok, az valójában nagyon sokszínű, nőknek és férfiaknak is tervezek. De nem szeretnék többet elárulni." - mesélte meg Pattinson.

Bár arról még nincs hír, hogy mikor is jelenik meg az első kollekció, de a színész biztosítja, hogy a divattervezés nem áll a színészi karrierje útjába. Izgatottan várjuk, vajon Rob mire megy a divatvilágban, mi szurkolunk neki!

robert pattinson, dior, divattervező, numéro, interjú, twilight

Fotók: Numéro/PatrickModiano

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói