Sárkányok, hordozható fejek, Diana hercegnő - A milánói divathét legjobb pillanatai

A divathónap harmadik megállója, Milánó is sok izgalmas percet kínált. A 2018-as olasz kollekciók nem maradnak le a riválisoktól, sőt! Az itáliai tervezők a megbízható szaktudás mellett évről évre egyre merészebbek és vagányabbak lesznek. Nem félnek modern elemeket csempészni a kreációkba, hogy ezáltal is rájuk szegeződjön a világ szeme. A kifutükön megfordultak kiskutyák, lángoló cipők, és még levágott fejek is… Igen, jól olvastad.

Lássuk mik voltak a milánói divathét legjobb pillanatai:

Marni
Ez volt Francesco Risso harmadik kollekciója, mióta a kreátor, Consuelo Castiglioni visszalépett, és olyan nagy sikere volt, amire csak kevesen számítottak. Az asszimetrikus megoldású kabátok és ruhák, az ötletes rétegezés, a vibráló lakk kabátok mind-mind új lendületet adott a brandnek.

Nézd meg! A divathét legcukibb sztárja az unatkozó kutyus

Jil Sander
Lucie és Luke Maier egy olyan futurisztikus kollekciót álmodtak meg, ami nem high-tech anyagokból készül, hanem természetes kelmékből. A Jil Sander modern asztronautái kényelmes ruhákban hódítják meg az űrt, és gyakran még puha paplant is cipelnek magukkal.

Versace
Donatella a brit kultúrábó merített ihletet, modelljein láthattunk tradícionális kockás anyagokat némi punkos csavarral, gyönyörű kabátokat ala Burberry, és fociszurkolók által viselt kötött sálakat is.

Láttad? A divathetek legmenőbb táskái

Prada
A Prada visszatért gyökereihez, és Miuccia tökéletesen ruházza fel a sportos vonalat nőies elemekkel. Újra feltünnek a letisztult vonalú kabátok, a lángokkal díszített szandálok, és a piros-fekete lógós zoknik. És persze Kaia Gerber is, aki szinte minden nagy bemutatón megfordult Milánóban.

Gucci
A műtőnek berendezett kifutó valószínűleg a milánói divathét legmeghökkentőbb modelljeinek színpadja volt. Amikor az első lány besétált a reflektorfénybe, meghűlt a levegő, hisz táska helyett saját fejének élethű mását cipelte a kezében. Volt aki mini sárkányt melengetett, volt akinek harmadik szemet varázsoltak a homlokára, és az egyik fiúnak szarvakat applikáltak a fejére. Alessandro Michele megint újat tudott mutatni, a Trónok harca hangulat némi hindu beütéssel, és a 70-es évek stíluselemeivel keveredett 2018-as őszi-téli kollekciójában.

Moschino
A színesre festett Jackie Kennedy-k lepték el a kifutót, Jeremy Scott őrületes fantáziájának eredményeképpen.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger show-n a Hadid család sarjaira szegeződtek a szemek, Gigin kívül Belle és Anwar is fellépett. A kifutó egy versenypályának volt megfestve, és a ruhák is ebben a vagány motoros stílusban készültek el. Ez volt Gigi negyedik, egyben utolsó közös kollekciója az amerikai tervezővel.

Ne hagyd ki! A New York-i divathét 5 legfontosabb momentuma

Dolce & Gabbana
Az idei Dolce bemutató előtt megrendeztek egy olyan Dolce show-t, ahol estélyi ruhákat mutattak be, és a modellek között brit előkelőségek is felléptek. Még Diana hercegnő unokahúga, a 27 éves Lady Kitty Spencer is szerepelt, sőt ő lett a tavaszi kampány egyik arca.

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő